play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Predstavnici Hrvatskih voda zajedno s gradonačelnikom Jenkačom održali sastanak i obišli teren

Održan je konstruktivan radni sastanak između gradonačelnika Grada Novog Marofa Siniše Jenkača, predstavnika Grada te direktora Hrvatskih voda VGO za Muru i gornju Dravu Milana Rezo i njegovih suradnika.

Sastanak je bio prilika za razgovor o ovogodišnjim ulaganjima Hrvatskih voda na području Grada Novog Marofa, a istovremeno su analizirane problematične točke koje će biti obuhvaćene planom za 2024. godinu. Tijekom radnog sastanka, sudionici su obišli teren te raspravljali o aktualnim projektima, ističući važnost suradnje između Grada i Hrvatskih voda u održavanju i unapređenju sustava na tom području.

-Razgovarali smo o važnim investicijama i projektima na području Grada, a suradnja s Hrvatskim vodama pokazala se ključnom za očuvanje vodnog sustava i rješavanje problema naših sugrađana. Trenutno smo fokusirani na projekte u Ključu na starom koritu rijeke Bednje i u Podevčevu, predjelu Ptičeki. Očekujemo daljnje aktivnosti po tom pitanju do kraja godine, kao i na početku iduće, koje će pridonijeti poboljšanju uvjeta – rekao je gradonačelnik Jenkač.

Rezo je izrazio zadovoljstvo što se ove godine odradilo jako puno toga na novomarofskom području te je istaknuo kako će se i dalje, istim učinkom, nastaviti rješavati projekti na području Novog Marofa.

Dodajmo da se na području Novog Marofa u 2023. godini provode projekti ukupne vrijednosti 495.517,00 eura, što predstavlja značajan doprinos unaprjeđenju infrastrukture i kvalitete života građana.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Politika

  Održana je 15. sjednica Županijske skupštine Varaždinske županije

  Varaždinska županija je prošlu godinu završila s viškom prihoda od 8,6 milijuna eura, a višak prihoda je prvi put nakon niza godina ostvarilo i svih šest zdravstvenih ustanova, istaknuto je danas na 15. sjednici Županijske skupštine Varaždinske županije, na kojoj su županijski vijećnici jednoglasno donijeli odluku o dobitnicima javnih priznanja u 2024. godini. Nagrada za životno djelo Varaždinske županije u 2024. godini je posthumno dodijeljena Petri Horvat, stradaloj u prometnoj […]

  today12/06/2024 3

  0%