play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Predstavljena zbirka pjesama “Tragovima snova” Vanje Petak – Zagorke

“Večeras je ispunjen moj san da ostavim nešto u zalog gradu u kojem sam odrasla, kao i generacijama koje dolaze”, poručila je Vanja Petak – Zagorka predstavljajući javnosti svoju prvu zbirku pjesama “Tragovima snova”. Glazbeno-poetska večer, tijekom koje je u čitaonici Gradske knjižnice Ivana Belostenca u Lepoglavi predstavljena zbirka pjesama Vanje Petak – Zagorke, bila je prigoda upoznati se i uživati u čipki tkanoj od riječi koje autorica poklanja svima. A kako one zvuče okupljeni su imali prigode čuti u interpretaciji Ljubice Ribić, Milana Novaka, Ljiljane Vuglač i same autorice koja je u razgovoru s voditeljima programa, kao i zainteresiranom publikom, otkrila kako stvara svoju poeziju.

Uz ljepotu pisane riječi kojom ih je, u ovo predblagdansko vrijeme, darivala Vanja Petak – Zagorka, okupljeni su uživali i u glazbom programu u kojem su nastupili Želimir Dubovečak, Sanja Štefan i Eva Osonjački. Predstavljanje zbirke pjesama “Tragovima snova” dio je programa obilježavanja Dana Grada Lepoglave. Istaknuo je to gradonačelnik Marijan Škvarić koji je, uz čestitke, autorici zahvalio na prigodi da proslava Dana Grada započne darivanjem prekrasnih stihova koji okrepljuju dušu, što je u ovim vremenima svima itekako potrebno.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Naše predstavnice na Kongresu najvećeg europskog udruženja poljoprivrednika Copa-Cogeca

  U Šibeniku je prošloga tjedna održan kongres najvećeg EU udruženja poljoprivrednika - Copa-Cogeca na kojemu je sudjelovalo oko 350 uzvanika – poljoprivrednih proizvođača, predstavnika zadruga, znanstvenika i drugih dionika poljoprivredne proizvodnje iz Hrvatske i svih država EU. Na kongresu su se imale priliku predstaviti i 2 poljoprivrednice iz Varaždinske županije. Prva je Marija Cafuk, čuvarica sjemena čuvene sorte „Varaždinskog zelja“, istaknuta poljoprivrednica vidovečkog kraja, ali i cijele Varaždinske županije te […]

  today17/10/2022 19

  0%