play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Potpisan još jedan ugovor  čime je u Varaždinu završen proces nabave polupodzemnih spremnika

U Gradskoj vijećnici Grada Varaždina u četvrtak, 29. prosinca 2022. godine  potpisan je ugovor temeljem provedenog otvorenog postupka javne nabave polupodzemnih spremnika za odvojeno sakupljanje komunalnog otpada.

Ugovor o javnoj nabavi u ime  Grada Varaždina potpisao je Miroslav Marković, zamjenik gradonačelnika te predstavnici odabranog ponuditelja Zoran Šreng, direktor tvrtke Vodoplast promet d.o.o. koja je nositelj Zajednice ponuditelja i Branko Potočnik, direktor tvrtke Aplast d.o.o., član Zajednice ponuditelja. Potpisivanju su nazočili i Vlado Podbrežnički, pročelnik UO za gradnju i komunalno gospodarstvo Grada Varaždin te Hrvoje Skender, komercijalist tvrtke Vodoplast za prodaju plupodzemnih spremnika.

Vrijednost sklopljenog ugovora sa Zajednicom ponuditelja Vodoplast promet d.o.o. Sesvetski Kraljevec i Aplast d.o.o. iz Slovenije je 3.088.681,13 kuna s PDV-om.  Temeljem ugovora bit će isporučeno ukupno 155 komada polupodzemnih spremnika koji će biti postavljeni na 31 lokaciji uz višestambene zgrade u Varaždinu. Radi se o 5 vrsta spremnika zapremine 5 m3 za prikupljanje miješanog komunalnog otpada, papira i plastike/metala te spremnicima zapremine 3m3 za prikupljanje stakla i biootpada proizvođača ECO DIP.

Grad Varaždin proveo je  projekt nabave navedene komunalne opreme koji se dijelom financira temeljem Javnog poziva za sufinanciranje poticanja mjera odvojenog sakupljanja komunalnog otpada od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost te municipalnih obveznica.

Nakon što je u listopadu potpisan također ugovor o nabavi 325 polupodzemnih spremnika s tvrtkom S.T.P. d.o.o. vrijednosti 6,8 milijuna kuna, današnjim potpisivanjem ugovora završen je ukupan proces nabave svih spremnika čije se postavljanje uz višestambene objekte u Varaždinu očekuje tijekom 2023. godine.

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Proslavljen blagdan svetog Roka u Druškovcu

  U mjestu Druškovec u Općini Maruševec u ponedjeljak 16. kolovoza održano je tradicionalno proštenje povodom blagdana svetog Roka, zagovornika bolesnika i zaštitnika od kuge i kolere. Uoči blagdana, kod kapele svetog Roka u Druškovcu održana je trodnevna duhovna priprema od petka do nedjelje, s misnim slavljima koja je predslavio župnik Krunoslav Milovec. Proslava svetog Roka započela je jutarnjom svetom misom na otvorenom pokraj kapele, dok je središnje misno slavlje u […]

  today17/08/2021 470

  0%