play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Poljoprivrednicima s područja LAG-a Sjeverozapad 90 tisuća eura bespovratnih potpora!

Upravni odbor Lokalne akcijske grupe – Sjeverozapad, usvojio je odluku o odabiru projekata na trećem natječaju LAG-a Sjeverozapad za provedbu Tipa operacije 6.3. Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava.

Za ovaj LAG natječaj koji je objavljen početkom ožujka ove godine osigurano je 90 tisuća eura, što je dostatno za šest projekata obiteljskih poljoprivrednih gospodarstva ili samoopskrbnih poljoprivrednih gospodarstava s područja LAG-a Sjeverozapad, ekonomske veličine od 2.000 do 7.999 eura.

Ovom odlukom bespovratna sredstva za razvoj malih poljoprivrednih gospodarstava bit će dodijeljena potpora u iznosu od 15 tisuća eura za Tip operacije 6.3. – Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava.

Iz Općine Cestica potporu je ostvarila Vinarija D.A.R. iz Lovrečana, iz Općine Petrijanec OPG Telebar, iz Općine Klenovnik OPG Golub iz Dubravca, iz Općine Vinica OPG Stolnik iz Gornjeg Ladanja, dok će u Općinu Maruševec stići dvije potpore; za Ivanu Aureliju Križek iz Druškovca te OPG Peharda iz Donjeg Ladanja.

Potpora odabranim malim poljoprivrednim gospodarstvima će i ovoga puta biti dodijeljena u obliku bespovratnih financijskih sredstava za provođenje prihvatljivih aktivnosti za modernizaciju ili unapređenje procesa rada i poslovanja odnosno, za povećanje proizvodnog kapaciteta.

Drugu privremenu rang listu od 20. rujna 2023. godine možete vidjeti OVDJE!

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Obilježen Dan Grada Lepoglave

    Povodom Dana Grada Lepoglave, u petak, 8. prosinca, održana je svečana sjednica Gradskog vijeća. Uz članove Gradskog vijeća, predstavnike ustanova i institucija te čelnih ljudi drugih gradova i općina, nazočili su joj i drugi gosti i uzvanici, među kojima izaslanik predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića i župan Varaždinske županije Anđelko Stričak, državni tajnik u Ministarstvu obrane Zdravko Jakop, v.d. predsjednik Hrvatske narodne stranke i načelnik Općine Cestica Mirko […]

  today09/12/2023 4

  0%