play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Poduzetnici i obrtnici s područja Općine Petrijanec na Špancirfestu 2023.

 

Općina Petrijanec nastavlja suradnju sa Lokalnom akcijskom grupom Sjeverozapad te se i ove godine uspješno predstavila na manifestaciji koju organizira Grad Varaždin – Špancirfestu. Zahvaljujemo svim tvrtkama koje su se odazvale našem pozivu i predstavile dio svojih proizvoda koje uspješno već godinama unazad proizvode na području općine Petrijanec. Tako su se predstavili: Nika konstrukcije d.o.o., AMK strojarstvo, DiV GP, LM PVC stolarija, Royal M – frizerski boutique.

 

“Cilj promocije na Španciru je promidžba gospodarstva na području Općine Petrijanec, s naglaskom na malo i srednje poduzetništvo i obrtništvo, osnaživanje, povezivanje i poticanje gospodarstvenika te plasman njihovih proizvoda i usluga krajnjim potrošačima. Ljudi na takvim sajmovima žele uspostaviti nove poslovne kontakte, promovirati se i nešto prodati i zaraditi – nadam se da su u tome uspjeli, a općina im je i ove godine uz LAG Sjeverozapad omogućila da se predstave među mnogobrojnim posjetiteljima”- kazao je načelnik Željko Posavec.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Općina Maruševec ove godine osigurava “uskrsnice” za veći broj građana

    Općina Maruševec obavještava umirovljenike i osobe s invaliditetom koji su korisnici osobne invalidnine sa svog područja kako će im u povodu nastupajućih uskršnjih blagdana biti isplaćena jednokratna novčana potpora. Pravo na potporu ostvaruju građani s prebivalištem na području Općine Maruševec, i to: umirovljenici čija ukupna mirovina (domaća i inozemna) iznosi do 350 eura, osobe s invaliditetom kojima je temeljem Rješenja nadležnog Centra za socijalnu skrb priznato pravo na osobnu […]

  today27/02/2024 5

  0%