play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Poduzetnici i obrtnici s područja Općine Petrijanec na Špancirfestu 2023.

 

Općina Petrijanec nastavlja suradnju sa Lokalnom akcijskom grupom Sjeverozapad te se i ove godine uspješno predstavila na manifestaciji koju organizira Grad Varaždin – Špancirfestu. Zahvaljujemo svim tvrtkama koje su se odazvale našem pozivu i predstavile dio svojih proizvoda koje uspješno već godinama unazad proizvode na području općine Petrijanec. Tako su se predstavili: Nika konstrukcije d.o.o., AMK strojarstvo, DiV GP, LM PVC stolarija, Royal M – frizerski boutique.

 

“Cilj promocije na Španciru je promidžba gospodarstva na području Općine Petrijanec, s naglaskom na malo i srednje poduzetništvo i obrtništvo, osnaživanje, povezivanje i poticanje gospodarstvenika te plasman njihovih proizvoda i usluga krajnjim potrošačima. Ljudi na takvim sajmovima žele uspostaviti nove poslovne kontakte, promovirati se i nešto prodati i zaraditi – nadam se da su u tome uspjeli, a općina im je i ove godine uz LAG Sjeverozapad omogućila da se predstave među mnogobrojnim posjetiteljima”- kazao je načelnik Željko Posavec.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Sjednica Savjeta za sigurnost prometa na cestama Varaždinske županije

  Inicijative građane vezane uz izgradnju podvožnjaka, odnosno turbo-rotora na području Grada Varaždina te aktivnosti i inicijative vezane uz početak nove školske godine, dio su tema o kojima su danas raspravljali članovi Savjeta za sigurnost prometa na cestama Varaždinske županije. Rasprava na desetoj sjednici Savjeta održanoj u Županijskoj palači bila je konstruktivna i sadržajna, napomenuo je predsjednik Savjeta dr. sc. Zvonimir Sabati. S obzirom da smo primili inicijative građana, uvrstili smo […]

  today24/07/2024

  0%