play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Petrijanečki načelnik Željko Posavec dio nogometnog tima reprezentacije dužnosnika Hrvatske

Nogomet je najpopularniji sport na svijetu, vole ga sve dobne i spolne skupine, a nogometnim klubom ponosi se svaka općina i grad, pa čak i manje naselje.

avijačko ludilo obuzima ljude diljem svijeta, posebice tijekom Europskog i Svjetskog prvenstva, natjecanja na kojima našu državu predstavlja Hrvatska nogometna reprezentacija. Već nekoliko godina u kontinuitetu održava se i Europsko nogometno prvenstvo gradonačelnika i načelnika, a i ove godine na istom sudjeluju dužnosnici iz Hrvatske. Europsko nogometno prvenstvo gradonačelnika ove godine se održava u Njemačkoj u Leipzigu.

Spomenuti nogometaši dužnosnici su održali i brojne pripreme, te se već dva mjeseca sastaju na treninzima, a pripremnu utakmicu jučer su odigrali u Jastrebarskom protiv domaćina NK Jaske. Rezultat 10:7 za domaćina koji se bolje snašao na domaćem terenu a zavidno nogometno znanje pokazali su u tom dvoboju dužnosnici. Slijede nam pripremne utakmice u Sloveniji u organizaciji reprezentacije iz Slovenije a nakon toga „Euro of Mayors“ – Europsko prvenstvo.
„EURO OF MAYORS LEIPZIG 2024“ održati će se od 05. Svibnja 2024 – 9 Svibnja 2024 a naša će reprezentacija u Leipzigu igrati sa Moldavijom, Rumunjskom i Češkom.

„Ovo je još jedna lijepa priča u kojoj sport povezuje ljude i države i širi poruku mira i solidarnosti s obzirom da je zadnji takav turnir u Slovačkoj bio humanitaran.“ – rekao je načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec dodavši kako mu je zadovoljstvo biti dijelom ove reprezentacije i pozitivne atmosfere.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Postavljanje nove javne rasvjete u Ulici Stanka Vraza

      U Ulici Stanka Vraza, danas su započeli radovi na modernizaciji javne rasvjete. Prva faza radova od Hallerove aleje do Ulice Vatroslava Lisinskog započela je demontažom zastarjelih svjetiljki i dotrajalih stupova te na spomenutoj dionici u sljedeća tri tjedna neće biti javne rasvjete, najavljeno je iz varaždinske gradske uprave. U tom razdoblju bit će zamijenjeni podzemni elektroenergetski kablovi, postavljeni novi temelji stupova javne rasvjete, novi stupovi i nove energetski […]

  today22/07/2024 2

  0%