play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Označavanje prvog mesa peradi oznakom Dokazana kvaliteta – Hrvatska

Ministrica poljoprivrede Marija Vučković će s državnim tajnikom Zdravkom Tušekom i ravnateljem Uprave za stočarstvo i kvalitetu hrane Zdravkom Baraćem u četvrtak, 19. siječnja 2023. godine u 9:30 sati  obići pogon tvrtke Koka d.d. gdje će označiti prvo meso peradi oznakom „Dokazana kvaliteta–Hrvatska“.

 

Ministarstvo poljoprivrede uspostavilo je nacionalni dobrovoljni sustav kvalitete poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda „Dokazana kvaliteta-Hrvatska“ s ciljem postizanja još veće prepoznatljivosti i promocije domaćih poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda, a oznaka garantira da je upravo Hrvatska zemlja podrijetla glavnog sastojka te ujedno i zemlja gdje je proizvod proizveden ili prerađen. Do danas imamo priznate četiri oznake „Dokazana kvaliteta“ –  za voće, konzumna jaja, povrće te meso peradi. Zahtjev za priznavanje oznake „Dokazana kvaliteta“ za sektor proizvodnje mesa peradi podnijela je Hrvatska poljoprivredna komora.

 

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Najavljena 4. sjednica Gradskog vijeća Grada Varaždina

  Predsjednik Gradskog vijeća Grada Varaždina Lovro Lukavečki i zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković u ponedjeljak su održali konferenciju za novinare povodom nadolazeće 4. sjednice Gradskog vijeća. Predsjednik Gradskog vijeća najavio je pojedine točne dnevnog reda. „Rebalansom proračuna nastojimo udariti novi tempo i omogućiti provedbu svih projekata te se prilagoditi novim okolnostima. Važno je istaknuti nekoliko stvari, rebalansom ćemo osigurati sredstva za dječje božićnice, zatim božićnice za umirovljenike, tu je i izrada […]

  today25/09/2023 3

  0%