play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Ovog vikenda Advent u Općini Maruševec

U sklopu projekta Adventa koji se provodi na područjima koje pokriva Turistička zajednica za područje Sjever Zagorja, u Maruševcu i Jurketincu ovog se vikenda organiziraju prigodni adventski programi. Danas u 16 sati, Kuburaška udruga Maruševec organizira tradicionalno kićenje bora kod crkve svetog Jurja u Maruševcu, u kojem će sudjelovati mališani iz Dječjih vrtića Maja Pčelica i Čarolija. Događaj će upriličiti i Moto mrazovi koji će zasigurno razveseliti mališane svojim dolaskom, ali i poklonima koje su za njih pripremili. Lovačka udruga Fazan pobrinut će se da ne nedostaje toplih čajeva, a Kuburaši klipića. Nakon ukrašavanja bora, druženje se nastavlja na Adventu u Jurketincu u organizaciji Udruge žena Jurketinec. Trodnevna manifestacija započinje danas u 17 sati na prostoru kod Društvenog doma Jurketinec, uz bogati program – s Djedom Mrazom, priredbom osnovnoškolaca, koncertima KUD-a Klaruš, Danijele Kundije, Slavka Vinceka, Ivone Mrazović i Emanuela Vuka, benda Tonus te gastronomsku ponudu kuhanog vina, punčem, toplim čajevima, fritulama, langošima te vatrometom i mnogim drugim iznenađenjima koje su pripremile Udruga žena Jurketinec i OPG-ovi.

Osim tradicionalnog predbožićnog druženja, u subotu 17. prosinca od 16 sati u prostorijama Društvenog doma Jurketinec bit će organizirano praćenje nastupa hrvatske nogometne reprezentacije u borbi s reprezentacijom Maroka za 3. mjesto na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Sjednica Savjeta za sigurnost prometa na cestama Varaždinske županije

  Inicijative građane vezane uz izgradnju podvožnjaka, odnosno turbo-rotora na području Grada Varaždina te aktivnosti i inicijative vezane uz početak nove školske godine, dio su tema o kojima su danas raspravljali članovi Savjeta za sigurnost prometa na cestama Varaždinske županije. Rasprava na desetoj sjednici Savjeta održanoj u Županijskoj palači bila je konstruktivna i sadržajna, napomenuo je predsjednik Savjeta dr. sc. Zvonimir Sabati. S obzirom da smo primili inicijative građana, uvrstili smo […]

  today24/07/2024 8

  0%