play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Otvorenje izložbe fotografija “Tako lijepa i bogata, naša… Varaždinska županija”

Foto natječaj „Tako lijepa i bogata, naša… Varaždinska županija“ koji je ove godine po prvi puta u okviru proslave rođendana organizirao Radio Megaton uz pokroviteljstvo Varaždinske županije i Turističke zajednice Varaždinske županije, ove subote, 4. prosinca dobiva svoju završnu konturu. Ljepota Varaždinske županije prikazana u 24 najbolje fotografije, moći će se vidjeti na izložbi čije će se otvorenje upriličiti

 

u atriju Županijske palače u Varaždinu

u subotu, 4. prosinca s početkom u 10 sati i 30 minuta.

 

Izložba će se moći razgledati do 18. prosinca 2021. godine, od ponedjeljka do petka od 8 do 18 sati te subotom i nedjeljom od 8 do 13 sati.

 

Na foto natječaj „Tako lijepa i bogata, naša… Varaždinska županija“ koji je bio otvoren od 6. do 26. rujna 2021. godine pristiglo je 119 autorskih fotografija, no propozicijama je udovoljilo njih 87. Najbolju je fotografiju snimio Luka Barila iz Črešnjeva koji je osvojio vikend boravak u kući za odmor “Villa Issa” u Vrtlinovcu za šest osoba. Uz Luku, koji je dobio glavnu nagradu, još je troje autora dobilo utješne nagrade. Dobitnici su: Zoran Stanko iz Ivanca, Tea Migač iz Strmca Podravskog i Antonio Šebrek iz Tuhovca.

 

Pokrovitelji projekta „Tako lijepa i bogata, naša… Varaždinska županija“ su Varaždinska županija i Turistička zajednica Varaždinske županije, a idejni inicijator Radio Megaton.

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Dvije varaždinske osnovne škole prelaze na on line nastavu

  Danas, u ponedjeljak, 17. siječnja 2022. godine, Stožer civilne zaštite Grada Varaždina na prijedlog ravnatelja osnovnih škola i uz suglasnost osnivača, a s obzirom na epidemiološku situaciju, donio je odluku da se u VI. osnovnoj školi Varaždin i VII. osnovnoj školi Varaždin primjenjuje model C (on line) – svi učenici prate nastavu na daljinu i to od sutra, 18. siječnja do 28. siječnja 2022. godine.   Razlog donošenja ovakve Odluke […]

  today17/01/2022 2