play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Otvorenje izložbe fotografija “Tako lijepa i bogata, naša… Varaždinska županija”

Foto natječaj „Tako lijepa i bogata, naša… Varaždinska županija“ koji je ove godine po prvi puta u okviru proslave rođendana organizirao Radio Megaton uz pokroviteljstvo Varaždinske županije i Turističke zajednice Varaždinske županije, ove subote, 4. prosinca dobiva svoju završnu konturu. Ljepota Varaždinske županije prikazana u 24 najbolje fotografije, moći će se vidjeti na izložbi čije će se otvorenje upriličiti

 

u atriju Županijske palače u Varaždinu

u subotu, 4. prosinca s početkom u 10 sati i 30 minuta.

 

Izložba će se moći razgledati do 18. prosinca 2021. godine, od ponedjeljka do petka od 8 do 18 sati te subotom i nedjeljom od 8 do 13 sati.

 

Na foto natječaj „Tako lijepa i bogata, naša… Varaždinska županija“ koji je bio otvoren od 6. do 26. rujna 2021. godine pristiglo je 119 autorskih fotografija, no propozicijama je udovoljilo njih 87. Najbolju je fotografiju snimio Luka Barila iz Črešnjeva koji je osvojio vikend boravak u kući za odmor “Villa Issa” u Vrtlinovcu za šest osoba. Uz Luku, koji je dobio glavnu nagradu, još je troje autora dobilo utješne nagrade. Dobitnici su: Zoran Stanko iz Ivanca, Tea Migač iz Strmca Podravskog i Antonio Šebrek iz Tuhovca.

 

Pokrovitelji projekta „Tako lijepa i bogata, naša… Varaždinska županija“ su Varaždinska županija i Turistička zajednica Varaždinske županije, a idejni inicijator Radio Megaton.

 

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Grad Varaždin potiče građane na uzgoj zdrave hrane

  Grad Varaždin će i ove godine provesti mjeru poticanja građana na uzgoj zdrave hrane za vlastite potrebe dodjelom organskog peletiranog gnojiva vlasnicima i/ili posjednicima prihvatljivog zemljišta pogodnog za proizvodnju poljoprivrednih proizvoda. Za ovu mjeru poticanja Grad Varaždin je osigurao ukupno 94.000 kg organskog peletiranog gnojiva. Zainteresirani građani Grada Varaždina mogu već od danas podnijeti prijavu putem online obrasca koji je objavljen na službenim mrežnim stranicama Grada Varaždina. Javni poziv je […]

  today29/05/2024

  0%