play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Općina Trnovec Bartolovečki osigurala stipendije za čak 93 studenta

Potpisani su ugovori o dodjeli stipendija s čak 93 studenta s područja općine Trnovec Bartolovečki, što je do sada rekordan broj. Studenti koji studiraju u Varaždinskoj i Međimurskoj županiji primili su po 500 kuna stipendije, a oni koji studiraju u Zagrebu i ostalim gradovima 700 kuna. Za to je Općina Trnovec Bartolovečki iz proračuna izdvojila preko 600 tisuća kuna.

Načelnica Verica Vitković, prigodno se obratila studentima i njihovim roditeljima, te im čestitala na uspjehu.

”Dragi naši studenti, vi niste samo ponos svoje obitelji, već i ponos naše zajednice, naše općine. Ovako velik broj studenata koji su ispunili uvjete za stipendiju nismo imali nikad do sada i jako sam sretna da vam danas mogu uručiti ove ugovore. Iako možda iznosi nisu veliki, vjerujem da će općina na ovaj način barem malo pomoći vama, a time i vašim obiteljima koji uz moralnu podršku, izdvajaju i velike financijske iznose kako bi vi mogli studirati i ostvariti uspjeh na studijima, ali i kasnije u životu” rekla je Vitković.

Također, načelnica Vitković zaželjela je studentima i njihovim roditeljima lijepe i sretne Božićne blagdane i uspješnu novu 2023. godinu.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  U Varaždinu obilježen Dan sjećanja na žrtve holokausta

  U Varaždinu na Židovskom groblju obilježen je međunarodni Dan sjećanja na žrtve holokausta. U pratnji pripadnika Varaždinske građanske garde i Husarske garde Varaždinske županije vijenac su zajedno položili i upalili svijeće župan Varaždinske županije Anđelko Stričak i gradonačelnik Grada Varaždina Neven Bosilj. Odavanju počasti žrtvama holokausta pridružili su se i zastupnica u Hrvatskom saboru Barbara Antolić Vupora te, članovi Zajednice udruga antifašističkih boraca i antifašista, predstavnici Židovske općine i drugi […]

  today27/01/2023 6

  0%