play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Općina Sračinec darivala svoje najmlađe stanovnike

Jučer je u Domu kulture u Sračincu održan prigodan susret načelnika Općine Sračinec Božidara Novoselca s obiteljima koje imaju dijete rođeno ove godine. Tom im je prilikom čestitao i zaželio zdravlje, te podijelio financijsku pomoć Općine Sračinec.

– Ovo je jedan od dva najljepša dana u godini za mene. Naime, dva puta u godini mogu se obratiti obiteljima i majkama koje su na svijet donijele novi život. Mi u Općini Sračinec vodimo veliku brigu o standardu života, stalno ga povećavajući kroz infrastrukturne projekte, no možda i najveću pažnju posvećujemo standardu života naših najmlađih. Imamo novouređeni vrtić, koji ćemo uskoro proširiti, na području općine imamo čak 13 dječjih igrališta i jedno od najvećih igrališta u Hrvatskoj, naš park Velika graba. Iako Općina Sračinec nije osnivač Osnovne škole Sračinec, svake godine radimo na njenom dodatnom opremanju, pa se već sada u svakoj učionici radi na pametnim interaktivnim pločama. Sve ovo ulaganje vraća nam se na način da su Sračinec i Svibovec Podravski sve interesantniji za život i doseljavanje, vidjet ćete u idućih par godina koliko će se novih objekata izgraditi. U našoj je općini lijepo živjeti – istaknuo je u svom obraćanju načelnik Općine Sračinec Božidar Novoselec.

U prvom dijelu godine na svijet je došlo 15 novih stanovnika općine Sračinec, 8 djevojčica i 7 dječaka.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Više od 18 tisuća eura za projekt „Razvoj pametnih i održivih rješenja u Gradu Novom Marofu”

  Digitalizacija rada gradske uprave te razvoj smart city koncepta, među prioritetima su brojnih jedinica lokalne samouprave, stoga je i osmišljen projekt „Razvoj pametnih i održivih rješenja u Gradu Novom Marofu”. Potvrda da je osmišljen i pripremljen dobro je odluka Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost da sufinancira ovaj projekt vrijedan gotovo 46 tisuća eura, a ugovor o sufinaciranju gradonačelniku Siniši Jenkaču u četvrtak su uručili ministrica zaštite okoliša i […]

  today19/07/2024 6

  0%