play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

“Ohrabri me” – duhovni koncert na varaždinskom Korzu

Antonio Tkalec, poznati varaždinski kantautor, održat će koncert duhovne glazbe pod nazivom “Ohrabri me” u subotu, 7. listopada 2023. na Trgu Kralja Tomislava (Korzo) u Varaždinu s početkom u 19 sati i 30 minuta.

„Bit će ovo dosad najveći koncert duhovne glazbe koji se ikad održao u Varaždinu! Ovo je bio moj, san, moja životna želja…ali ne radi toga da proslavim sebe, da budem zvijezda, već zato da mogu slaviti Boga i donijeti sestrama i braći u Kristu malo radosti, ohrabrenja, vjere i nade u bolje sutra sa svojim autorskim pjesmama kojima slavim Gospodina“ poručuje Tkalec.

Nastupit će sa svojim bendom i gostima: vlč. Janezom Ferležom iz Slovenije, zatim vlč. Tihomirom Kosecom i Martinom Sabljak te Zborom mladih Varaždinske biskupije.

Kako najavljuje Tkalec, ovo će biti večer pjesme, molitve i slavljenja. Molitvu će predvoditi fra Dragan Grizelj, gvardijan Franjevačkog samostana u Varaždinu, a sve će biti popraćeno velikom audio i video produkcijom vrhunskih majstora zvuka i rasvjete.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Razno

  Humanitarna modna revija za Zakladu Vita u Australiji u sklopu Charliejeve turneje

  U Australiji će biti održana prva donatorska akcija za Zakladu Vita, čiji osnivač je Varaždinska županija, a koja više od 10 godina pomaže djeci oboljeloj od teških i rijetkih bolesti. Na inicijativu i u organizaciji poznatog varaždinskog pjevača Nenada Kumrića – Charlieja u King Tom Clubu u Sydneyju će 12. studenoga, uz njegov koncert, biti održana aukcijska humanitarna modna revija za koju je svoje kreacije doniralo osam hrvatskih dizajnerica. Najavili […]

  today03/11/2022 34

  0%