play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

“Ohrabri me” – duhovni koncert na varaždinskom Korzu

Antonio Tkalec, poznati varaždinski kantautor, održat će koncert duhovne glazbe pod nazivom “Ohrabri me” u subotu, 7. listopada 2023. na Trgu Kralja Tomislava (Korzo) u Varaždinu s početkom u 19 sati i 30 minuta.

„Bit će ovo dosad najveći koncert duhovne glazbe koji se ikad održao u Varaždinu! Ovo je bio moj, san, moja životna želja…ali ne radi toga da proslavim sebe, da budem zvijezda, već zato da mogu slaviti Boga i donijeti sestrama i braći u Kristu malo radosti, ohrabrenja, vjere i nade u bolje sutra sa svojim autorskim pjesmama kojima slavim Gospodina“ poručuje Tkalec.

Nastupit će sa svojim bendom i gostima: vlč. Janezom Ferležom iz Slovenije, zatim vlč. Tihomirom Kosecom i Martinom Sabljak te Zborom mladih Varaždinske biskupije.

Kako najavljuje Tkalec, ovo će biti večer pjesme, molitve i slavljenja. Molitvu će predvoditi fra Dragan Grizelj, gvardijan Franjevačkog samostana u Varaždinu, a sve će biti popraćeno velikom audio i video produkcijom vrhunskih majstora zvuka i rasvjete.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Više od 100 sudionika na prvom Festivalu „Očaravajuća europska Amazona“

  Na jedinstvenom Festivalu „Amazing AoE“, posvećenom rijeci Dravi, europskoj Amazoni, sudjelovalo je više od stotinu građana svih generacija. Festival je počeo biciklijadom od Franjevačkog trga u Varaždinu do River Rancha u Svibovcu Podravskom, gdje su svi prvo predahnuli uz grah, pečene kestene i čaj, a potom krenuli na jednu od avantura na samoj rijeci Dravi. Festival su Varaždinska županija i Turistička zajednica Varaždinske županije organizirali u sklopu projekta "Responsible Green […]

  today24/10/2022 56

  0%