play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Promocija mlinčenog kolača

U okviru aktivnosti koje se provode s ciljem, nedavno pokrenute inicijative, zaštite izvornosti mlinčenog kolača, u Lepoglavskoj Vesi održana je promocija njegove pripreme.

Prikaz pripreme mlinčenog kolača održan je u novoizgrađenom društvenom domu u Lepoglavskoj Vesi gdje su članovi KUD-a Lepoglavski pušlek zorno prikazali izradu mlinčenog kolača u čiju se zaštitu izvornosti krenulo temeljem inicijative koju je Grad Lepoglava pokrenuo u suradnji s KUDom Lepoglavski pušlek i Agro-turističkim klasterom Lepoglava, a koja je dobila potporu Varaždinske županije.

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Obrazovanje

  Na III. osnovnoj školi Varaždin oformili poštanski ured za Valentinovo

  Učenici i djelatnici III. osnovne škole Varaždin, na inicijativu članova Dječjeg foruma, na zanimljiv su način obilježili Valentinovo- otvaranjem poštanskog ureda. Za učenike su pripremili posebno dizajnirani Valentinovski sandučić gdje su mogli stavljati svoja pisma namijenjena simpatijama, prijateljima, učiteljima, stručnim suradnicima te tehničkom i administrativnom osoblju škole. Pisma su mogli pisati tijekom cijelog tjedna, a u petak 11. veljače učenici 7.a razreda- Valentinovski poštari i poštarice su zajedno s pedagoginjom […]

  today18/02/2022 58