play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Održana tradicionalna Biciklijada Općine Sračinec

Više od 250 biciklistica i biciklista sudjelovalo je u subotu 11. svibnja na tradicionalnoj Biciklijadi Općine Sračinec, koja se održava povodom Dana obitelji.

Nakon što su otplesali kratki Rim tim tagi dim ples, velika kolona biciklista krenula je od Doma kulture u Sračincu, Dravskom ulicom preko derivacijskog kanala HE Varaždin, kroz Svibovec Podravski, preko novog obrambenog nasipa, sve do kućice uz Dravu, gdje je planirana okrjepa i druženje.

Već godinama održavamo ovu akciju u kojoj nam je cilj okupiti cijele obitelji koje će provesti nekoliko lijepih sati u kretanju u prirodi – kratko je izjavio načelnik općine Sračinec Božidar Novoselec zahvalivši pritom svima koji su uključeni u realizaciju biciklijade.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Udruga žena “Maruša” iz Maruševca pripremila najbolje jelo od tikve

  Na poziv KUD-a Beletinec i predsjednika Franje Kuharića, etnologa Tibora Martana te Općine Sveti Ilija, Udruga žena Maruša iz Maruševca uspješno se predstavila na gastro manifestaciji „Janino v Beletincu“ na kojoj su udruge i umjetnička društva predstavljali tradicionalne običaje, pjesme i plesove našega kraja. Predstavljala su se i starinska jela od tikve, kao i prerađevine ove vrijedne namirnice poput ulja i koštica. Udruga Maruša svoju općinu predstavila je gastronomskim delicijama […]

  today01/08/2022 249

  0%