play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Održana 2. redovna sjednica Skupštine GDCK Ivanec

Održana je 2. redovna sjednica Skupštine GDCK Ivanec u prostorijama Turističko-kulturnog informativnog centra u Lepoglavi. GDCK Ivanec zahvaljuje TKICU Lepoglava na iznimnoj organizacijskoj, tehničkoj i informatičkoj podršci prilikom održavanja sjednice.

Na sjednici je donijeta Odluka o Izmjenama i dopunama Statuta GDCK Ivanec, Odluka o usvajanju Izvješća o radu za 2020. godinu, Odluka o usvajanju Financijskog izvješća za 2020. godinu, Odluka o usvajanju izvješća Nadzornog odbora, Odluka o raspodjeli prihoda prikupljenih članarinom u 2021. godini te Odluka o usvajanju Pravila za upravljanje dokumentarnim gradivom GDCK Ivanec. Sve odluke donijete su jednoglasno.

Sjednici su prisustvovali i volonteri GDCK Ivanec koji su svojim nesebičnim radom i trudom pokazali izuzetnu humanost i solidarnost prilikom volontiranja u potresom pogođenim područjima Sisačko-moslavačke županije početkom 2021. godine. Tom prilikom svečano su im uručene zahvalnice za sav njihov angažman i zalaganje. Svoje zahvalnice preuzeli su: Zlatko Barbir, Jasenka Friščić, Zorica Hainž, Dragutin Kolenko, Maja Patrčević, Vanja Petak, Marko Rogina, Ivan Štefek, Ljiljana Vuglač, Marko Žuliček i Matija Žuliček. Volonterima koji nisu mogli biti prisutni Marko Buder, Eugenija Črepinko, Marko Friščić, Antonio Golub, Ana Kolarić, Nikola Milešić, Andrea Mudri, Tomislav Posavec, Neven Sorko, Vedran Vuglovečki. Podsjećamo da su volonteri ukupno odradili 1567 volonterskih sati na području Sisačko-moslavačke županije, a volontirao je 21 volonter (spontani ili stalni volonteri). Volonter s najvećim brojem sati je Matija Žuliček, s odrađenih 583 sati, čiju zahvalnicu je preuzela majka, Zorica Žuliček.

Ne postoje riječi zahvale za sve odrađeno, rekla je ravnateljica GDCK Ivanec, jer upravo volonteri čine snagu Pokreta, čine organizaciju živom, jakom, sposobnom suočiti se sa novim izazovima. U ime svih volontera riječi zahvale i svoje doživljaje s terena podijelila je gđa Ljiljana Vuglač.

Također, na sjednici je gospođi Raheli Blažević, dugogodišnjoj predsjednici GDCK Ivanec u mandatu od 2009. do 2017. godine uručena plaketa kojom Odbor GDCK Ivanec, gđu Blažević imenuje počasnom članicom GDCK Ivanec. Gospođa Rahela Blažević je kontinuirano počevši od 2003. godine svojim radom i zalaganjem doprinijela razvoju Hrvatskog Crvenog križa Gradskog društva Crvenog križa Ivanec kao aktivni član i predsjednica Društva. Danas je gđa Blažević predsjednica Zajednice udruga Društva Crvenog križa Varaždinske županije. Gđa Blažević istaknula je kako se ponosi radom našeg GDCK Ivanec, zbog mnogobrojnim novih programa i projekata, te se zahvaljuje na uručenom priznanju. Bivšoj predsjednici plaketu je uručio aktualni predsjednik GDCK Ivanec, g. Zlatko Barbir.

Nakon sjednice upriličeno je druženje članova Skupštine, volontera i djelatnika GDCK Ivanec u skladu s važećim epidemiološkim mjerama.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  U tijeku realizacija projekta dogradnje Dječjeg vrtića „Zeko“ u Trnovcu

  Općina Trnovec Bartolovečki uskoro će imati zadovoljene prostorne kapacitete za smještaj mališana u dječje vrtiće na svom području. Naime, u tijeku je realizacija projekta dogradnje Dječjeg vrtića „Zeko“ u Trnovcu kojom će se omogućiti smještaj još 60-ero djece u dječji vrtić. Nakon izrade Idejnog rješenja dogradnje vrtića, kreće se u postupak izrade projektne dokumentacije, a zatim i u samu javnu nabavu za izvođača radova. Načelnik Zvonko Šamec ističe da je […]

  today15/03/2021 161

  0%