play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Održana 2. redovna sjednica Skupštine GDCK Ivanec

Održana je 2. redovna sjednica Skupštine GDCK Ivanec u prostorijama Turističko-kulturnog informativnog centra u Lepoglavi. GDCK Ivanec zahvaljuje TKICU Lepoglava na iznimnoj organizacijskoj, tehničkoj i informatičkoj podršci prilikom održavanja sjednice.

Na sjednici je donijeta Odluka o Izmjenama i dopunama Statuta GDCK Ivanec, Odluka o usvajanju Izvješća o radu za 2020. godinu, Odluka o usvajanju Financijskog izvješća za 2020. godinu, Odluka o usvajanju izvješća Nadzornog odbora, Odluka o raspodjeli prihoda prikupljenih članarinom u 2021. godini te Odluka o usvajanju Pravila za upravljanje dokumentarnim gradivom GDCK Ivanec. Sve odluke donijete su jednoglasno.

Sjednici su prisustvovali i volonteri GDCK Ivanec koji su svojim nesebičnim radom i trudom pokazali izuzetnu humanost i solidarnost prilikom volontiranja u potresom pogođenim područjima Sisačko-moslavačke županije početkom 2021. godine. Tom prilikom svečano su im uručene zahvalnice za sav njihov angažman i zalaganje. Svoje zahvalnice preuzeli su: Zlatko Barbir, Jasenka Friščić, Zorica Hainž, Dragutin Kolenko, Maja Patrčević, Vanja Petak, Marko Rogina, Ivan Štefek, Ljiljana Vuglač, Marko Žuliček i Matija Žuliček. Volonterima koji nisu mogli biti prisutni Marko Buder, Eugenija Črepinko, Marko Friščić, Antonio Golub, Ana Kolarić, Nikola Milešić, Andrea Mudri, Tomislav Posavec, Neven Sorko, Vedran Vuglovečki. Podsjećamo da su volonteri ukupno odradili 1567 volonterskih sati na području Sisačko-moslavačke županije, a volontirao je 21 volonter (spontani ili stalni volonteri). Volonter s najvećim brojem sati je Matija Žuliček, s odrađenih 583 sati, čiju zahvalnicu je preuzela majka, Zorica Žuliček.

Ne postoje riječi zahvale za sve odrađeno, rekla je ravnateljica GDCK Ivanec, jer upravo volonteri čine snagu Pokreta, čine organizaciju živom, jakom, sposobnom suočiti se sa novim izazovima. U ime svih volontera riječi zahvale i svoje doživljaje s terena podijelila je gđa Ljiljana Vuglač.

Također, na sjednici je gospođi Raheli Blažević, dugogodišnjoj predsjednici GDCK Ivanec u mandatu od 2009. do 2017. godine uručena plaketa kojom Odbor GDCK Ivanec, gđu Blažević imenuje počasnom članicom GDCK Ivanec. Gospođa Rahela Blažević je kontinuirano počevši od 2003. godine svojim radom i zalaganjem doprinijela razvoju Hrvatskog Crvenog križa Gradskog društva Crvenog križa Ivanec kao aktivni član i predsjednica Društva. Danas je gđa Blažević predsjednica Zajednice udruga Društva Crvenog križa Varaždinske županije. Gđa Blažević istaknula je kako se ponosi radom našeg GDCK Ivanec, zbog mnogobrojnim novih programa i projekata, te se zahvaljuje na uručenom priznanju. Bivšoj predsjednici plaketu je uručio aktualni predsjednik GDCK Ivanec, g. Zlatko Barbir.

Nakon sjednice upriličeno je druženje članova Skupštine, volontera i djelatnika GDCK Ivanec u skladu s važećim epidemiološkim mjerama.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Od 2022. godine Općina Vidovec smanjit će prirez, osigurani su novci i za kupnju školskog pribora

  U Etno kući  (KITEC) Domitrovec  u petak, 9. srpnja održana je sjednica Općinskog vijeća Općine Vidovec. Vijećnici su prihvatili prijedlog Odluke o sufinanciranju troškova zakupa prodajnog mjesta poljoprivrednicima koji prodaju vlastite proizvode na tržnicama unutar i izvan Varaždinske županije u ovoj godini. „Niz godina pomažemo našim poljoprivrednicima na način da iz općinskog proračuna izdvajamo sredstva za sufinanciranje zakupa na tržnicama ili drugim prodajnim mjestima“ rekao je načelnik Općine Bruno Hranić. […]

  today12/07/2021 152