play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Pripremite se za „Rim Tim Tagi Dim“ na Špancirfestu!

Zabilježite datum, planirajte godišnji, prilagodite svoje planove i obaveze- ne želite propustiti Baby Lasagnu u Varaždinu na Špancirfestu. U utorak, 27. kolovoza, glavna festivalska PAN pozornica na Starom gradu bit će rezervirana za trenutno glavnu zvijezdu i miljenika nacije kojem je najveći i najpopularniji ulični festival u Hrvatskoj ponosno dao status headlinera.

Njegov zarazni „Rim Tim Tagi Dim“ i energični nastup na Eurosongu osvojili su svjetsku publiku, a dio te atmosfere osjetit će svi oni koji će se naći podno bedema Starog grada pete večeri ovogodišnjeg 26. Špancirfesta. Karizmatični Umažanin, koji se već upisao u hrvatsku glazbenu povijest, najavio je za jesen svoj debitantski album “Demons & Mosquitos“ pa će tako svi posjetitelji varaždinskog koncerta među prvima uživo čuti i neke od njegovih novih pjesama.

Ne propustite priliku da uživate u nastupu koji će zasigurno biti jedan od vrhunaca festivala i   to potpuno besplatno jer za sve koncerte na glavnoj festivalskoj PAN pozornici pa tako i za onaj Baby Lasagne ulaznica- NEMA!

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Održana predstava „Dislike“ na temu prevencije vršnjačkog nasilja i nasilja na internetu

  U sportskoj dvorani OŠ Vidovec, u petak 24. studenoga, održana je predstava “DISLIKE” na temu prevencije vršnjačkog nasilja i nasilja na internetu. Predstava je inicirana od strane Policijske uprave Varaždinske u sklopu prevencijskih aktivnosti u 2023. godini, a ista je financirana sredstvima Općine Vidovec i Općine Beretinec.   Predstava je bila interaktivnog tipa, stoga je u izvedbi same predstave sudjelovala i publika, odnosno stotinjak učenika sedmih i osmih razreda koji […]

  today25/11/2023 98

  0%