play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Održan prijem za 50-ak učenika i mentora koji su nastupili na županijskim i državnim natjecanjima

U sklopu obilježavanja Dana Općine Maruševec i blagdana svetog Jurja, načelnik Mario Klapša primio učenike i mentore Osnovne škole Gustav Krklec Maruševec koji su ostvarili rezultate na županijskim i državnim natjecanjima iz literarnog i dramsko-scenskog stvaralaštva, u matematici, informatici, engleskom jeziku, STEM-u i sportu.

Prilikom obraćanja, načelnik Klapša je izrazio zahvalu i uputio čestitke na trudu kojeg su prisutni uložili i postignućima koje su ostvarili u proteklih godinu dana na području obrazovanja u Općini Maruševec. Uz svakodnevne obaveze kako vas tako i vaših obitelji svjesni smo da nije baš jednostavno pronaći vremena i dodatno se usavršavati, no isto tako smo uvjereni da ćete sva svoja stečena znanja, vještine i kvalitete sada u osnovnoškolskom, a kasnije u srednjoškolskom i akademskom obrazovanju uložiti u naš kraj, u našu općinu, županiju i državu kako bi ih učinili još ljepšim i boljim mjestom za život.  Želim da i dalje budete uporni, željni novih spoznaja i usavršavanja stečenih vještina jer vi ste reprezentacija Općine Maruševec u znanju naglasio je Klapša te dodao da će Općina Maruševec i dalje poticati i biti kao i do sada snažna podrška i partner školi, iako joj nije osnivač.

Primanju nagrađenih učenika i njihovi mentora prisustvovali su i roditelji te ravnatelj škole Tomislav Vincek. “U ime svih učenika i djelatnika OŠ Maruševec zahvaljujem načelniku i Općinskom vijeću na pomoći i podršci koju pružaju školi. Općina pomaže u opremanju i investicijskom održavanju škole, u nabavi radnih bilježnica i ostalih radnih materijala za naše učenike, financira plaće zaposlenika u produženom boravku, školu plivanja i još mnogo toga. Istaknuo bih ono što je upravo spomenuo načelnik: upornost. Budite uporni i bit ćete među najboljima. Pogreške nisu znak neuspjeha, nego znak napretka. Zahvaljujem i roditeljima na suradnji i podršci u obrazovanju učenika, a zaposlenici škole u mnogim su situacijama ponosni na znanje i kulturu svojih učenika” rekao je ravnatelj Vincek i čestitao učenicima i njihovim mentorima koji se zaista trude i ulazu puno vremena u obrazovanje učenika te im zaželio još bolje uspjehe u budućnosti.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Više od 18 tisuća eura za projekt „Razvoj pametnih i održivih rješenja u Gradu Novom Marofu”

  Digitalizacija rada gradske uprave te razvoj smart city koncepta, među prioritetima su brojnih jedinica lokalne samouprave, stoga je i osmišljen projekt „Razvoj pametnih i održivih rješenja u Gradu Novom Marofu”. Potvrda da je osmišljen i pripremljen dobro je odluka Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost da sufinancira ovaj projekt vrijedan gotovo 46 tisuća eura, a ugovor o sufinaciranju gradonačelniku Siniši Jenkaču u četvrtak su uručili ministrica zaštite okoliša i […]

  today19/07/2024 6

  0%