play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Odražne tradicionalne 8. seoske igre “Kapla”

Udruga za sport i rekreaciju „Kapla“ Gornje Ladanje u subotu je organizirala tradicionalne 8. Seoske sportske igre na terenima SRC u Gornjem Ladanju. Igre okupljaju staro i mlado uz  velik odaziv djece sa roditeljima koji su željno iščekivali sam početak natjecanja. Uz zabavu, smijeh i veselje djeca su se natjecala u nekoliko disciplina od kojih su skakanje u vreći, nošenje jajeta u žlici, utrka mladih vatrogasaca s preponama te vožnja spretnost na biciklu. Sav višak energije koje nisu potrošili na igrama usmjerili su na atraktivne napuhance koji su bili pripremljeni za svu prisutnu djecu. Nakon dječjih natjecanja krenule su igre i za odrasle gdje se natjecalo u stolnom tenisu, odbojci na pijesku, bacanju kamena s ramena, povlačenje užeta, dok je posebna atrakcija bila streljaštvo koje je okupilo sve uzraste.

Uz lijepo vrijeme i zabavu igre su uspješno odigrane na veselje svih mještana, a posebno naših najmlađih zbog kojih će se tradicija nastaviti uz još više novih događanja i zabave.

Načelnik Općine Vinica, dr. sc. Branimir Štimec, prof., čestitao je domaćinu na još jednoj uspješnoj organizaciji seoskih igara te zajedno sa predsjednikom Vijeća Općine Vinica  Predragom Štromarom podijelio medalje najuspješnijim natjecateljima.

 

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Dnevnim bolnicama do smanjenja lista čekanja i broja dana hospitalizacije

  Prema izračunu Europskog društva za internističku onkologiju broj bolesnika s malignom bolesti će se do 2040. godine udvostručiti. Da već sada svjedočimo tom povećanju govori broj prijema kroz dnevnu bolnicu. I dok je 2015. godine u Općoj bolnici Varaždin u dnevnoj bolnici (opće internističke + imunologije, onkologije i hematologije) broj prijema bio 2.674, samo ove godine broj prijema iznosi 12.522. Stoga je od iznimne važnosti bilo ostvariti kvalitetnu zdravstvenu skrb […]

  today27/11/2023 5

  0%