play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Odlična predstava u parku Velika graba u Sračincu

Na uskrsni ponedjeljak, bilo je veselo u Sračincu, u parku Velika graba. Mala uigrana kazališna skupina Šareni svijet razveselila je djecu i roditelje, koji su se okupili u velikom broju. Predstava je bila prigodna, uskrsna, a poslije nje kostimirani su junaci crtanih filmova djecu darivali slasticama. Sve to financirala je Općina Sračinec.

Ovo je još jedan dokaz koliko smo bili u pravu kada smo odlučili da ćemo bez obzira na prepreke realizirati projekt park Velika graba. Bio je to najveći EU projekt realiziran na području naše općine, a kako se vraćamo u “normalu” tako i park ulazi u punu funkcionalnost. Ljetna pozornica već je sada mjesto izvođenja predstava, susreta, a na njoj ćemo organizirati i manje koncerte. Sportski tereni puni su od jutra, uspjeli smo od ekrana privući djecu u naš park” – rekao je načelnik Općine Sračinec Božidar Novoselec.

Cijelu je manifestaciju organizirao novi odbor Općina prijatelj djece, koji od nedavno vodi Viktorija Bučela Komes.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Generalni direktor Hrvatskih voda Zoran Đuroković obišao radove na izmuljivanju jezera Trakošćan

  Radovi na izmuljivanju jezera Trakošćan idu svojim tijekom. Uvjerio se u to i generalni direktor Hrvatskih voda Zoran Đuroković koji je zajedno sa svojim suradnicima, a u pratnji domaćina, župana Varaždinske županije Anđelka Stričaka, načelnika Općine Bednja Damira Poljaka te voditelja Vodogospodraskog odjela za Muru i gornju Dravu Danijela Bunića obišao radove na izmuljivanju Trakošćan. Zahvalivši se na posjeti generalnom direktoru i županu, načelnik Općine Damir Poljak naglasio je značaj […]

  today07/07/2022 299

  0%