play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Od ponedjeljka Grad Lepoglava isplaćuje uskrsnice

Umirovljenike s područja Grada Lepoglave i ove će godine razveseliti gradske uskrsnice. Naime, Grad Lepoglava će povodom uskrsnih blagdana umirovljenicima s gradskog područja, čija je mirovina manja ili jednaka iznosu od 2.000 kuna, a od ove godine i korisnicima nacionalne naknade za starije osobe, isplatiti prigodni uskrsni novčani dar odnosno uskrsnicu i to u iznosu od 200 kuna.

 

– Nastavljamo s isplatom prigodnih novčanih darova povodom božićnih i uskrsnih blagdana umirovljenicima lošijeg imovinskog statusa. Želimo im tako uljepšati nadolazeće blagdane. Dio je to gradske pomoći najugroženijim skupinama naših građana o kojima vodimo kontinuirano brigu., poručio je gradonačelnik Marijan Škvarić.

 

Isplata počinje 4. travnja i trajat će sve do 15. travnja 2022., do kada će građani, koji na to imaju pravo, moći podići gradsku uskrsnicu. Uskrsnica se podiže u zgradi gradske uprave u Lepoglavi (Antuna Mihanovića 12) svakog radnog dana za vrijeme radnog vremena Jedinstvenog upravnog odjela Grada Lepoglave. Prigodom njenog podizanja potrebno je predočiti osobnu iskaznicu i zadnji odrezak mirovine odnosno rješenje o primanju nacionalne naknade. Uskrsnicu mogu podići umirovljenici osobno ili to umjesto njih može učiniti netko drugi, ali također uz predočenje navedenih dokumenata.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Najavljena tradicionalna, 5. humanitarna utrka grada anđela

  Ulicama i trgovima uže gradske jezgre Varaždina uskoro će ponovo trčati i veliki i mali, ne samo zbog rekreacije, već i za plemeniti cilj – u ponedjeljak je najavljena 5. humanitarna utrka grada anđela koja je ove godine posvećena varaždinskoj udruzi za osobe s intelektualnim oštećenjem „Sunce”. I ovoga će se puta utrka održati u organizaciji idejnog začetnika Damira Habijana, inače novog ministra gospodarstva i održivog razvoja te Zajednice sportskih […]

  today26/02/2024 4

  0%