play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Od ponedjeljka Grad Lepoglava isplaćuje uskrsnice

Umirovljenike s područja Grada Lepoglave i ove će godine razveseliti gradske uskrsnice. Naime, Grad Lepoglava će povodom uskrsnih blagdana umirovljenicima s gradskog područja, čija je mirovina manja ili jednaka iznosu od 2.000 kuna, a od ove godine i korisnicima nacionalne naknade za starije osobe, isplatiti prigodni uskrsni novčani dar odnosno uskrsnicu i to u iznosu od 200 kuna.

 

– Nastavljamo s isplatom prigodnih novčanih darova povodom božićnih i uskrsnih blagdana umirovljenicima lošijeg imovinskog statusa. Želimo im tako uljepšati nadolazeće blagdane. Dio je to gradske pomoći najugroženijim skupinama naših građana o kojima vodimo kontinuirano brigu., poručio je gradonačelnik Marijan Škvarić.

 

Isplata počinje 4. travnja i trajat će sve do 15. travnja 2022., do kada će građani, koji na to imaju pravo, moći podići gradsku uskrsnicu. Uskrsnica se podiže u zgradi gradske uprave u Lepoglavi (Antuna Mihanovića 12) svakog radnog dana za vrijeme radnog vremena Jedinstvenog upravnog odjela Grada Lepoglave. Prigodom njenog podizanja potrebno je predočiti osobnu iskaznicu i zadnji odrezak mirovine odnosno rješenje o primanju nacionalne naknade. Uskrsnicu mogu podići umirovljenici osobno ili to umjesto njih može učiniti netko drugi, ali također uz predočenje navedenih dokumenata.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Novih 4,1 milijun kuna za projekte male infrastrukture

  Na sjednici Upravnog odbora Lokalne akcijske grupe - Sjeverozapad, koja je održana u ponedjeljak, 20. lipnja, donijete su odluke o odabiru projekata za Mjeru 7.4. - Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu. Temeljem ovih odluka o dodjeli  bespovratnih sredstava 14 jedinica lokalne samouprave s područja LAG-a Sjeverozapad dobit će ukupno 4,1 milijun kuna bespovratnih sredstava […]

  today24/06/2022 7