play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Obilježavanje Nacionalnog dana hitne medicinske službe u Varaždinskoj županiji

U povodu Nacionalnog dana hitne medicinske službe u Varaždinskoj županiji bit će održana dva događanja. Tako će se u ponedjeljak, 29. travnja u 10 sati na Pilani Golub u Varaždinu u organizaciji Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije održati zajednička terenska vježba svih žurnih službi županije pod nazivom „Multidisciplinarni pristup unesrećenim osobama prilikom manipulacije trupcima“. Uz djelatnike Nastavnog zavoda, sudjelovat će i djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina, PU varaždinske i Zavoda za hitnu medicinu Međimurske županije. Kako se očekuje, u vježbi će sudjelovati 40-ak pripadnika žurnih službi.

U utorak, 30. travnja, na sam Nacionalni dan hitne medicinske službe, od 10 do 13 sati će djelatnici Nastavnog zavoda za hitnu medicinsku Varaždinske županije na središnjem varaždinskom trgu građanima nastojati približiti način rada i djelovanje hitne medicinske službe. Sve zainteresirane građane pozivaju na zajedničko druženje uz edukaciju iz osnovnih mjera održavanja života.

 

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Više od 18 tisuća eura za projekt „Razvoj pametnih i održivih rješenja u Gradu Novom Marofu”

  Digitalizacija rada gradske uprave te razvoj smart city koncepta, među prioritetima su brojnih jedinica lokalne samouprave, stoga je i osmišljen projekt „Razvoj pametnih i održivih rješenja u Gradu Novom Marofu”. Potvrda da je osmišljen i pripremljen dobro je odluka Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost da sufinancira ovaj projekt vrijedan gotovo 46 tisuća eura, a ugovor o sufinaciranju gradonačelniku Siniši Jenkaču u četvrtak su uručili ministrica zaštite okoliša i […]

  today19/07/2024 6

  0%