play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Novi garderobni ormarići za učenike PŠ Nova Ves

Početkom prvog školskog dana nove školske godine đake u PŠ Nova Ves osim školskog pribora, bilježnica i likovnih mapa dočekali su i garderobni ormarići. Tako je osigurano 40 ormarića gdje će učenici moći ostavljati svoje kapute, cipele, ali i ostale stvari koje im ne stanu u torbu.

Ormariće je u cijelosti financirala Općina Petrijanec proračunskim sredstvima u iznosu od  1.451,69 eura. Prema riječima načelnika Općine Petrijanec Željka Posavca, Općina kontinuirano radi na poboljšanju materijalnih i tehničkih uvjeta rada u odgojno-obrazovnim ustanovama.

– Cilj nam je da naši učenici, kao i djelatnici, imaju kvalitetan i ugodan prostor za rad i učenje.  Smatramo da se korištenjem ormarića kod učenika razvija osjećaj odgovornosti i čuvanja kako vlastite tako i školske imovine i ovim putem skrećemo pozornost da učenici budu oprezni s čuvanjem ključa. Nakon što smo financirali ormariće za OŠ Petrijanec sa 6.636,14 eura (50.000,00 kn) iste uvjete željeli smo omogućiti i polaznicima  naše područne škole u Novoj Vesi Petrijanečkoj. Nabava školskih ormarića stvarna je potreba učenika svih osnovnih škola. – rekao je načelnik Željko Posavec.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Bumbari Varteksa osvojili treće mjesto na turniru u Švicarskoj

  Mladi nogometaši U-12 iz NK Varteks ponosno su se vratili kući s brončanim medaljama s prvog turnira prijateljstva „Crohelvetic Fussball Cup“ koji je održan u nedjelju, 23. lipnja, na terenima Sportanlage Schweizerbild u gradu Schaffhausenu, prijateljskom gradu Varaždina u Švicarskoj. Uz podršku i pokroviteljstvo Grada Varaždina turnir je održan u organizaciji Generalnog konzulata RH u Zürichu, uz potporu Kulturne udruge HSD Ban St. Gallen i grada Schaffhausena. Ovaj turnir okupio […]

  today24/06/2024 2

  0%