play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Nekoliko stotina tisuća kuna štete na rukometnom igralištu u Ludbregu

Protekle nedjelje u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj u prostorijama jedne javne ustanove iskoristio nepažnju 15-godišnjeg dječaka i iz ruksaka mu otuđio mobitel. Visina materijalne štete procjenjuje se na više od tisuću kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju  pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

 

Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg dovršili su kriminalističko istraživanje nad mladićem starosti 21 godinu. Sumnja se da je 28. veljače svojim osobnim vozilom na vanjskom rukometnom igralištu osnovne škole u Ludbregu proklizavanjem pogonskih kotača vozila vožnjom u krug oštetio gornji sloj poliuretanskog veziva pomiješanog sa EPDM granulatom čime je na igralištu nastala materijalna šteta od nekoliko stotina tisuća kuna. Protiv osumnjičenog podnijeta je kaznena prijava za kazneno djelo Oštećenje tuđe stvari nadležnom državnom odvjetništvu.

 

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu od odgovorne osobe jednog prometnog poduzeća kojem je sjedište u Jalkovcu, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj u periodu od 7. srpnja prošle do 28. veljače 2022. godine otuđio  kreditne benzinske kartice i sa njima se koristio, odnosno plaćao gorivo u Republici Sloveniji. Visina materijalne štete procjenjuje se na desetak tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

 

Danas do 14 sati, povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena, na prometnicama  Varaždinske županije, policijski će službenici provesti preventivno – represivnu akciju „Cool je biti uzorna vozačica“. Tom će se prilikom svi  sudionici u prometu koji se zateknu u prekršajima, procesuirati  sukladno zakonskim propisima. Sve kontrolirane žene, bilo u svojstvu vozačice ili putnice u vozilu, darivat će se privjeskom, dok će se prve četiri zatečene vozačice koje u zadnjih deset godina nisu evidentirane kao počiniteljice prometnih prekršaja, darivati poklon paketima.

 

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Grad Varaždin potiče građane na uzgoj zdrave hrane

  Grad Varaždin će i ove godine provesti mjeru poticanja građana na uzgoj zdrave hrane za vlastite potrebe dodjelom organskog peletiranog gnojiva vlasnicima i/ili posjednicima prihvatljivog zemljišta pogodnog za proizvodnju poljoprivrednih proizvoda. Za ovu mjeru poticanja Grad Varaždin je osigurao ukupno 94.000 kg organskog peletiranog gnojiva. Zainteresirani građani Grada Varaždina mogu već od danas podnijeti prijavu putem online obrasca koji je objavljen na službenim mrežnim stranicama Grada Varaždina. Javni poziv je […]

  today29/05/2024 1

  0%