play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Nagrađeno 13 varaždinskih djelatnika u turizmu

Prigodnom svečanošću i dodjelom priznanja u palači Herzer, završila je ovogodišnja akcija Turističke zajednice grada Varaždina „Čovjek- ključ uspjeha u turizmu“. Nagrađeno je 13 djelatnika iz uslužnih i ostalih s turizmom povezanih djelatnosti, a priznanja im je uručio gradonačelnik Varaždina i predsjednik TZGV-a dr.sc. Neven Bosilj.

Čovjek – ključ uspjeha u turizmu nacionalni je program Hrvatske turističke zajednice kojem je cilj isticanje doprinosa pojedinca koji svojim predanim radom u turističkom sektoru stvaraju dodanu vrijednost destinaciji, a Turistička zajednica grada Varaždina izbor je provela 13. godinu zaredom.

Agencijski i recepcijski djelatnici, konobari, kuhari, turistički vodiči, animatori, ali i policijski službenici i vatrogasci, sve su to ljudi koji svojim predanim radom podižu kvalitetu usluge i stvaraju pozitivnu sliku o varaždinskom turizmu, a Varaždin čine gostoljubivom i privlačnom turističkom destinacijom. U svim područjima pa tako i turizmu ključnu prevagu čine – ljudi. Ova simbolična nagrada u prvi plan stavlja vrijedne pojedince zbog kojih se svaki gost osjeća dobrodošao što upotpunjuje njegov dojam o destinaciji koju je posjetio i pridonosi širenju pozitivnog imidža o varaždinskom i hrvatskom turizmu.

Čestitamo svim ovogodišnjim dobitnicima koji su bili vrijedan kotačić u lancu i doprinijeli da varaždinska turistička 2023. bude – rekordna.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Najavljena tradicionalna, 5. humanitarna utrka grada anđela

  Ulicama i trgovima uže gradske jezgre Varaždina uskoro će ponovo trčati i veliki i mali, ne samo zbog rekreacije, već i za plemeniti cilj – u ponedjeljak je najavljena 5. humanitarna utrka grada anđela koja je ove godine posvećena varaždinskoj udruzi za osobe s intelektualnim oštećenjem „Sunce”. I ovoga će se puta utrka održati u organizaciji idejnog začetnika Damira Habijana, inače novog ministra gospodarstva i održivog razvoja te Zajednice sportskih […]

  today26/02/2024 4

  0%