play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Nagrađeno 13 varaždinskih djelatnika u turizmu

Prigodnom svečanošću i dodjelom priznanja u palači Herzer, završila je ovogodišnja akcija Turističke zajednice grada Varaždina „Čovjek- ključ uspjeha u turizmu“. Nagrađeno je 13 djelatnika iz uslužnih i ostalih s turizmom povezanih djelatnosti, a priznanja im je uručio gradonačelnik Varaždina i predsjednik TZGV-a dr.sc. Neven Bosilj.

Čovjek – ključ uspjeha u turizmu nacionalni je program Hrvatske turističke zajednice kojem je cilj isticanje doprinosa pojedinca koji svojim predanim radom u turističkom sektoru stvaraju dodanu vrijednost destinaciji, a Turistička zajednica grada Varaždina izbor je provela 13. godinu zaredom.

Agencijski i recepcijski djelatnici, konobari, kuhari, turistički vodiči, animatori, ali i policijski službenici i vatrogasci, sve su to ljudi koji svojim predanim radom podižu kvalitetu usluge i stvaraju pozitivnu sliku o varaždinskom turizmu, a Varaždin čine gostoljubivom i privlačnom turističkom destinacijom. U svim područjima pa tako i turizmu ključnu prevagu čine – ljudi. Ova simbolična nagrada u prvi plan stavlja vrijedne pojedince zbog kojih se svaki gost osjeća dobrodošao što upotpunjuje njegov dojam o destinaciji koju je posjetio i pridonosi širenju pozitivnog imidža o varaždinskom i hrvatskom turizmu.

Čestitamo svim ovogodišnjim dobitnicima koji su bili vrijedan kotačić u lancu i doprinijeli da varaždinska turistička 2023. bude – rekordna.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Sjednica Savjeta za sigurnost prometa na cestama Varaždinske županije

  Inicijative građane vezane uz izgradnju podvožnjaka, odnosno turbo-rotora na području Grada Varaždina te aktivnosti i inicijative vezane uz početak nove školske godine, dio su tema o kojima su danas raspravljali članovi Savjeta za sigurnost prometa na cestama Varaždinske županije. Rasprava na desetoj sjednici Savjeta održanoj u Županijskoj palači bila je konstruktivna i sadržajna, napomenuo je predsjednik Savjeta dr. sc. Zvonimir Sabati. S obzirom da smo primili inicijative građana, uvrstili smo […]

  today24/07/2024

  0%