play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Nagrađeni najbolji novomarofski sportaši

Nakon godišnje skupštine Zajednice sportskih udruga Grada Novog Marofa, održana je dodjela priznanja za najbolje sportaše, ekipe i trenera.

Tako je za postignute rezultate u protekloj godini, za najboljeg sportaša proglašen Lovro Černi, član Grebengradskih streličara. Najuspješnija ekipa je ekipa Grebengradskih streličara (Černi, Gradiščak, Krizmanić) koja je osvojila zlatnu medalju na državnom prvenstvu, a njihov trener Zoran Marenčić proglašen je najuspješnijim trenerom. Posebno priznanje za uspjehe u sportu u prošloj godini dodijeljeno je Josipu Meštriću iz Biciklističkog kluba Maraton Beciklin.

Zlatnu plaketu istaknutih sportaša i sportskih djelatnika za predan rad dulje od 25 godina, uručena je Dragutinu Đakmancu i Vladimiru Vugeru. Priznanje za životno djelo otišlo je u ruke dugogodišnjeg predsjednika i člana ŠRD Marof Slavka Maistera za predan rad u sportu više od 40 godina.

Nagrade je laureatima dodijelio gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač. „Mi kao Grad podupiremo sve vrste sportova i njihove natjecatelje, a to je i vidljivo i povećanim izdvajanjem sredstava za Zajednicu sportskih udruga Grada Novog Marofa. Na taj se način omogućuje klubovima i pojedincima da postižu dobre rezultate i razvijaju svoje sposobnosti. Ova dodjela dokaz je da za vrhunski sport i i izvanredne rezultate u Novom Marofu nema straha” – poručio je Jenkač dodavši kako će Grad uvijek voditi brigu da sportaši imaju najbolje moguće uvjete za treniranje.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  220 klinaca na jubilarnom 20. Olimpijskom festivalu dječjih vrtića u Novom Marofu

  Zajednica sportskih udruga Grada Novog Marofa i Dječji vrtić Novi Marof, u petak su, 25. svibnja u Sportskom parku Novi Marof organizirali jubilarni 20. Olimpijski festival dječjih vrtića - Novi Marof 2024. Mališani iz sedam dječjih vrtića, njih 220, natjecalo se u olimpijskim disciplinama - trčanje, štafeta 4x20, skok u dalj, bacanje loptice i malom nogometu. Na Olimpijskom festivalu sudjelovali su mališani iz dječjih vrtića Gumbek, Bambi, Pčelica, Sretna djeca, […]

  today26/05/2024 29

  0%