play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Nagrađeni dječji radovi na likovnom i foto natječaju povodom 500 godina Gradske vijećnice

Grad Varaždin Povodom 500. godišnjice Gradske vijećnice, raspisao je likovni natječaj za djecu 5-7 godina (starije vrtićke skupine) te učenike nižih razreda osnovnih škola i posebnih odgojno-obrazovnih ustanova, a za učenike viših razreda varaždinskih osnovnih škola i posebnih odgojno-obrazovnih ustanova na foto natječaj. Pristiglo je više od stotinu radova, a tročlana povjerenstva za likovne radove (Paula Banić, Elizabeta Igrec te Emanuela Grđan), te za foto radove (Siniša Sović, Dražen Dretar i Lucija Dugandžić).

Najviše radova, više od 50 došlo je u kategoriji nižih razreda osnovnih škola te je Povjerenstvo odlučilo nagraditi po četiri učenika u kategoriji 1. i 2. razred i 3. i 4. razred. Nagrađeni će primiti svoje nagrade uz Dan grada.

 • U kategoriji VRTIĆI, 1.mjesto osvojile su grupnim radom „Gradska vijećnica- ljudi i događaji“ Dora Vokal, Zara Švetak, Tonka Aleksić, Eva Pongrac i Ivan Bunić iz dječjeg vrtića Malo drvo; 2. mjesto predškolska skupina dječjeg vrtića Čira-čara, a 3. mjesto Lucija Punčec iz Dječjeg vrtića Varaždin, objekt Dravska.
 • U kategoriji 1. i 2. razred osnovne škole, 1. mjesto osvojila je Lucija Hanžek Spajić iz II. Osnovne škole, 2. mjesto Lovro Domović iz II. Osnovne škole, a 3. mjesto Vjera Sakač iz Katoličke osnovne škole sv. Uršule i Zara Horvat iz VII. Osnovne škole.
 • U kategoriji 3. i 4. razred osnovne škole, 1. mjesto osvojio je Nikola Kemiveš iz I. Osnovne škole, 2. mjesto Tia Sudec iz VI. Osnovne škole, a 3. mjesto Ana Bubnjarić iz I. Osnovne škole i Marta Štanger iz II. Osnovne škole.
 • U kategoriji 5. i 6. razred osnovne škole (foto natječaj), 1. mjesto osvojila je Elizabeta Canjuga iz VI. Osnovne škole, 2. mjesto Kiara Jurinec iz II. Osnovne škole, a 3. mjesto Petar Tuđan iz II. Osnovne škole.
 • U kategoriji 7. i 8. razred osnovne škole (foto natječaj), 1. mjesto osvojila je Tara Šipek iz VI. Osnovne škole, 2. mjesto Jana Marta Kovačić iz II. Osnovne škole, a 3. mjesto Petar Haluga iz II. Osnovne škole.
 • U kategoriji radovi učenika s teškoćama u razvoju iz posebnih odgojno-obrazovnih ustanova, nagradu je osvojio rad Odgojno obrazovne skupine A2-6 Centra za odgoj i obrazovanje Tomislav Špoljar (Leona Naglaš, Antonio Pereglin, Iva Sakač, Petar Pavlović, Ana Skupnjak, Matea Kulić)

Otvorenje izložbe najboljih dječjih radova pristiglih na likovni i foto natječaj te podjela nagrada bit će upriličeno u obnovljenoj Gradskoj vijećnici Grada Varaždina u četvrtak, 7. prosinca 2023. godine u 16:30 sati.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Više od 18 tisuća eura za projekt „Razvoj pametnih i održivih rješenja u Gradu Novom Marofu”

  Digitalizacija rada gradske uprave te razvoj smart city koncepta, među prioritetima su brojnih jedinica lokalne samouprave, stoga je i osmišljen projekt „Razvoj pametnih i održivih rješenja u Gradu Novom Marofu”. Potvrda da je osmišljen i pripremljen dobro je odluka Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost da sufinancira ovaj projekt vrijedan gotovo 46 tisuća eura, a ugovor o sufinaciranju gradonačelniku Siniši Jenkaču u četvrtak su uručili ministrica zaštite okoliša i […]

  today19/07/2024 8

  0%