play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Nabavljene radne bilježnice i školski pribor za osnovnoškolce iz Maruševca

U Osnovnu školu Gustav Krklec Maruševec i u područne škole u Druškovcu i Gredi 4. rujna krenut će oko 430 učenica i učenika, čijim će roditeljima i ove godine Općina Maruševec pomoći da lakše prebrode početak nove školske godine svojih đaka.

Uz sufinanciranje autobusnog prijevoza, programa produženog boravka i škole plivanja, Općina Maruševec je i ove školske godine u suradnji s Osnovnom školom Gustav Krklec Maruševec nabavila radne bilježnice s priborom za pokuse, mape za likovnu kulturu, kao i kutije s priborom za tehničku kulturu koje će učenice i učenike dočekati u školi.

-Uz brigu za sve ostale potrebe, pomoći i naknade, roditeljima osnovnoškolaca olakšat ćemo početak školske godine kroz nabavku radnih bilježnica i ostalog školskog pribora potrebnog za praćenje nastave, razvoja interesa, mašte i kreativnosti đaka. Svjesni smo da kraj kolovoza svake godine sa sobom donosi i brige roditeljima koji moraju za novu školsku godinu opremiti školarce, naročito obiteljima s više djece. Uz ovakve pomoći, kao i ulaganjima u školske objekte svake godine povećavamo obrazovni standard u našoj Općini, naglašava Mario Klapša, načelnik Općine Maruševec koja potrebe u predškolskom i osnovnoškolskom obrazovanju financira s gotovo 400 tisuća eura, odnosno s preko 3 milijuna kuna godišnje.

Financiranje nabave radnih bilježnica za učenike koji polaze škole izvan područja Općine Maruševec izvršit će se na račun roditelja koji će Općini podnijeti pojedinačni pisani zahtjev uz priložene račune o kupnji radnih bilježnica i školskog pribora.

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Međunarodni dan ljudskih prava: „U Varaždinskoj županiji više od 6.000 stranih radnika, ljudska prava moramo držati kao kap vode na dlanu“  

    Dana, 10. prosinca, u cijelom se svijetu obilježava Međunarodni dan ljudskih prava. U Varaždinskoj županiji obilježen je zahvaljujući udruzi Bedem ljubavi Varaždin, Koordinaciji za ljudska prava Varaždinske županije i Savjetu mladih Varaždinske županije. U petak su zajednički organizirali okrugli stol na temu „Položaj i problemi mladih, posebice pripadnika ranjivih skupina, u Varaždinskoj županiji“, u sklopu projekta "JEDNAKI Status, Mogućnosti, Odgovornosti" kojeg provodi Bedem ljubavi, a financira Središnji državni ured […]

  today11/12/2023

  0%