play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Na varaždinskoj Ortopediji operirao vodeći stručnjak, profesor Mislav Jelić

Odjel ortopedije i traumatologije varaždinske Opće bolnice bio je domaćin jednom od vodećih hrvatskih stručnjaka za liječenje bolesti koljena. Profesor Mislav Jelić, višestruko međunarodno nagrađivani stručnjak, autor brojnih znanstvenih članaka, radova i knjiga, posjeduje višegodišnje iskustvo bavljenja ugradnjom endoproteza koljena te je, između ostalog, jedan od pionira ugradnje parcijalne endoproteze koljena u našoj zemlji.

S obzirom na trend povećanja broja operacija ugradnje parcijalne endoproteze koljena u varaždinskoj ustanovi, profesor Jelić rado se odazvao na poziv te je podijelio svoje bogato kliničko znanje i iskustvo s liječnicima varaždinske bolnice.

Operacijski zahvat ovaj je vrhunski stručnjak uradio uz liječnike Odjela ortopedije i traumatologije OB Varaždin dr. Sinišu Fučkara i dr. Marija Brljaka te uz anesteziološki tim koji čine dr. Tamara Biškup Piskač i mag. sestrinstva Nedeljko Vukalović, kao i tim medicinskih sestara/tehničara instrumentarki koji čine mt. Luka Košutar i bacc. med. techn. Leona Solerti.

– Iako smo upoznati s ovom operacijom i sami ju redovito izvodimo, iskustvo koje možemo dobiti od takvog stručnjaka je svakako neprocjenjivo. Ukratko – pokupili smo male tajne velikog majstora – rekao je dr. med., spec. kirurgije, ortopedije i traumatologije Marko Hlebar, voditelj Odjela.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Bumbari Varteksa osvojili treće mjesto na turniru u Švicarskoj

  Mladi nogometaši U-12 iz NK Varteks ponosno su se vratili kući s brončanim medaljama s prvog turnira prijateljstva „Crohelvetic Fussball Cup“ koji je održan u nedjelju, 23. lipnja, na terenima Sportanlage Schweizerbild u gradu Schaffhausenu, prijateljskom gradu Varaždina u Švicarskoj. Uz podršku i pokroviteljstvo Grada Varaždina turnir je održan u organizaciji Generalnog konzulata RH u Zürichu, uz potporu Kulturne udruge HSD Ban St. Gallen i grada Schaffhausena. Ovaj turnir okupio […]

  today24/06/2024 1

  0%