play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Motoristi još jednom u Varaždinskim Toplicama, Aqua Bikers i 18. put odličan organizator

Okupljanje motorista u Varaždinskim Toplicama je punoljetno! Naime, Moto klub Aqua Bikers u petak i subotu u Varaždinskim je Toplicama organizirao 18. Moto susret i bio vrlo dobar domaćin motoristima iz Hrvatske, Slovenije i Austrije.

Program je održan na prostoru igrališta Osnovne škole Antuna i Ivana Kukuljevića u Varaždinskim Toplicama, a bikeri su u defileu prošli relacijom Varaždinske Toplice – Leskovec – Gabrinovec i natrag u Varaždinske Toplice uz pratnju policijskih službenika. Uz uobičajene sadržaje na ovakvim susretima, održane su i moto igre, a za glazbeni dio pobrinuli su se prve večeri Mustač band i Pastiri, a u subotu najprije Wanted5, dok je sve kulminiralo koncertom Zabranjenog pušenja.

Organizatori iz MK Aqua Bikers vrlo su zadovoljni odazivom kolega na manifestaciju koja je provedena u skladu s važećim epidemiološkim mjerama. Jasmina Valent iz kluba napomenula je da je tradicija nastavljena jer su i prošle godine uspjeli organizirati moto susret.

– Iz godine u godinu sve je veći odaziv. Dolazili su nam Slovenci, Austrijanci, Mađari, Srbi, Bosanci. I ovaj put imamo motoriste iz Slovenije i Austrije, koji su stigli uz covid putovnice – kazala je Valent.

 

Moto klub Aqua Bikers ima 24 aktivna člana i redovito sudjeluju u manifestacijama koje se organiziraju na području Varaždinskih Toplica.

– Uz moto susret koji mi organiziramo, sudjelujemo u maškarama, naši članovi su volonteri na Aquafestu kao legija za rimske igre, a za Božić pripremamo darivanje djece, popularne moto mrazove, uz pomoć Grada i Turističke zajednice. A tu smo i kad treba nekome pomoći donacijom. Tako mislimo i nastaviti. A pred nama je i uređivanje klupskog prostora – dodala je Valent.

U svojim aktivnostima, kao i ostale udruge, Aqua Bikers imaju podršku topličke gradske uprave i gradonačelnice Dragice Ratković.

 

– Polako se vraćamo u normalu, mjere su malo popustile i moto klub je uspješno organizirao 18. moto susrete. Grad podržava sve aktivnosti i manifestacije na području našeg grada. Imamo veliku tradiciju moto susreta. Motoristi su dragi ljudi, koji su uvijek voljni pomoći. Možda je nekad bila kriva percepcija o ljudima koji vole brze motore, brze aute, ali to se mijenja s vremenom. To su ljudi velikog srca koji uvijek pomažu drugim kada je to potrebno – istaknula je gradonačelnica Ratković i spomenula suradnja udruga na raznim manifestacijama.

– Ove godine radi mjera nismo mogili organizirati Aquafest kako smo radili prije pandemije. A Aqua Bikers sudjeluju u svim manifestacijama na području grada i veliki su promotri i našeg grada i našeg turizma – rekla je Ratković.

Iz Moto kluba Aqua Bikers Varaždinske Toplice nakon uspješne organizacije 18. Moto susreta zahvaljuju sponzorima, 30-ak tvrtki i ustanova, koji su pomogli da još jedno okupljanje motorista u Varaždinskim Toplicama bude organizirano na vrhunskoj razini, na kakvu su gosti dosad i navikli.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Atraktivni bolidi opet stižu u Novi Marof 

  Varaždinska županija i Grad Novi Marof su drugu godinu zaredom domaćini sportsko-edukativnog događanja „Rimac Group Formula Student Alpe Adria 2022“, koje će biti održano od 23. do 28. kolovoza na karting stazi „St Rauš“ u Novom Marofu. Riječ je o petom izdanju događanja u Hrvatskoj, najmasovnijem dosad, koje je ove godine prvi put postalo službeni događaj projekta „Formula Student“. Sudjelovat će 50 timova studenata s tri kontinenta koji će predstaviti […]

  today17/08/2022