play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Motomrazovi tradicionalno posjetili Sračinec

 

 

Premalen je bio prostor ispred Doma kulture u Sračincu danas oko 10 sati, da bi smjestio sve motoriste, motoristice i posjetitelje koji su ih došli pogledati. Motomrazovi zagrmjeli su prvo Varaždinskom ulicom kroz Sračinec, da bi se zaustavili ispred Doma kulture, gdje su djeci podijelili darove.

– Opet su nas poslužili vremenski uvjeti pa ovaj susret možemo održati prema planu. Ponovno smo nadmašili prošlogodišnju brojku od 230 Motomrazova, danas ih ima više od 300. Hvala Moto Klubu Barokeri Varaždin, njihovom predsjedniku Saši Žganjaru, kao i svim njihovim prijateljima iz Hrvatske i Slovenije koji su nas danas posjetili. Za inicijativu da se ova manifestacija održi zaslužan je naš sumještanin Aleksander Gracijan Bukovec – Gigi, koji je, mogli bismo reći, Motomrazove doveo u Sračinec. Po broju sudionika ovo je najveći moto susret ovog tipa u Hrvatskoj, a prema informacijama motorista, nema veće ni na prostoru exYU država. Po prvi put imali smo i “Mrazove padobrance”, koji su bili posebna atrakcija ove godine, hvala klubu SKYDIVE Croatia što su usrećili naše najmlađe atraktivnim programom. Općina Sračinec osigurala je poklone za djecu, a na ovaj smo način i simbolično zaključili ovogodišnje aktivnosti, – zaključio je načelnik Općine Sračinec Božidar Novoselec.

 

default

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Općina Cestica objavila Javni poziv za bespovratne potpore za poduzetnike s područja Općine Cestica

  Otvoren je Javni poziv iz Podmjere 1.1. Modernizacija proizvodno poslovnih procesa kojima se nastoji povećati konkurentnost MSP-a kroz ulaganje u modernizaciju strojeva, radnih vozila i opreme te nabavu suvremenih industrijskih tehnologija i rješenja. Cilj ovog poziva je kroz sufinanciranje dijela troškova nabave materijalne  i nematerijalne imovine, mali i srednjim poduzetnicima sa sjedištem na području Općine Cestica pružiti podršku u povećanju konkurentnosti na tržištu kroz ulaganja u napredniju tehnologiju, opremu, strojeve […]

  today18/07/2024 5

  0%