play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Mladi, uključite se u javni život Grada Novog Marofa – prijavite se u Savjet mladih!

Grad Novi Marof na svojim je službenim web stranicama objavio javni poziv za isticanje kandidatura za članove Savjeta mladih i njihove zamjenike. Uključivanjem u Savjet mladih Grada Novog Marofa, mladi sudjeluju u kreiranju sadržaja za svoje vršnjake te doprinose njihovom boljem položaju u društvu zbog čega se radi o itekako važnoj funkciji.

 

Savjet mladih Grada Novog Marofa ima sedam članova, uključujući predsjednika i zamjenika predsjednika, a bira ih Gradsko vijeće na razdoblje od tri godine.

 

Poziv mladima da se uključe u ovo važno savjetodavno tijelo koje svojim djelovanjem doprinosi kreiranju politika za mlade uputio je i gradonačelnik Siniša Jenkač naglasivši kako je poznato da Grad brine o svojim mladima te u njih i njihovo obrazovanje ulaže značajna sredstva.

 

– Gradu Novom Marofu u fokusu su djeca i mladi i podrška smo im od najmanjih nogu. Pri tom nam je Savjet mladih važna stepenica u donošenju svih odluka koje su usmjerene prema toj populaciji. Zbog toga pozivam sve mlade da se uključe u javni život Grada i svojim djelovanjem, prijedlozima i mišljenjima doprinesu donošenju i provedbi politika koje se tiču upravo njih – rekao je gradonačelnik Jenkač.

 

Članovi Savjeta mladih mogu biti mladi od navršenih 15 do 30 godina života koji u trenutku podnošenja prijave imaju prebivalište ili boravište na području Grada Novog Marofa.

 

Kandidature za članove Savjeta mladih Grada Novog Marofa te njihove zamjenike podnose se Komisiji za izbor i imenovanja Gradskog vijeća Grada Novog Marofa, Trg hrvatske državnosti 1, 42220 Novi Marof, s naznakom “Prijedlog kandidata za izbor članova i zamjenika članova Savjeta mladih Grada Novog Marofa – NE OTVARAJ”, u roku od 15 dana od dana objave poziva na službenim web stranicama Grada.

 

 

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Sjednica Savjeta za sigurnost prometa na cestama Varaždinske županije

  Inicijative građane vezane uz izgradnju podvožnjaka, odnosno turbo-rotora na području Grada Varaždina te aktivnosti i inicijative vezane uz početak nove školske godine, dio su tema o kojima su danas raspravljali članovi Savjeta za sigurnost prometa na cestama Varaždinske županije. Rasprava na desetoj sjednici Savjeta održanoj u Županijskoj palači bila je konstruktivna i sadržajna, napomenuo je predsjednik Savjeta dr. sc. Zvonimir Sabati. S obzirom da smo primili inicijative građana, uvrstili smo […]

  today24/07/2024 8

  0%