play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Maskirani učenici i profesori Glazbene škole oduševili publiku

Već tradicionalno, u organizaciji Glazbene škole u Varaždinu u varaždinskom HNK održan je Fašnički koncert. Koncert je to koji privuče mnogobrojnu publiku i uvijek se traži stolica više, a tako je bilo i ove godine. Na koncertu se predstavilo 200-tinjak učenika Glazbene škole u Varaždinu i njenih područnih odjela, od predškolskog zbora, zbora mlađeg i starijeg uzrasta, vokalnog ansambla, mješovitog zbora, do pojedinačnih nastupa učenika osnovne i srednje Glazbene škole. Ovog puta, tema Fašničkog koncerta bila je filmska glazba.
U nastupima učenika predvođenih njihovim profesorima uživala je i zamjenica župana Varaždinske županije Silvija Zagorec.
– Pravo je zadovoljstvo biti na ovom Fašničkom koncertu učenika i profesora Glazbene škole u Varaždinu, škole koja je odgojila generacije i generacije učenika koji su izgradili uspješne karijere kako u Hrvatskoj, tako i izvan nje. Ovim koncertom učenici i profesori su na jedan opušten, zabavan, ali izrazito profesionalan način s puno strasti, predanosti i talenta pokazali koliko se kvalitetno radi u toj školi i koliko njeguju ljubav prema glazbi. Svojim nastupima priuštili su nam još jednu večer za pamćenje i jedino što mogu izraziti je ponos što imamo jednu takvu školu, takve učenike i profesore – čestitala im je zamjenica župana podsjetivši kako su krajem rujna prošle godine potpisani ugovori za izradu projektno-tehničke dokumentacije za dogradnju i energetsku obnovu zgrade Glazbene škole u Varaždinu.
– Cilj nam je Glazbenoj školi osigurati suvremene prostorne uvjete za održavanje nastave za djecu i mlade, od vrtićke preko osnovnoškolske do srednjoškolske dobi, jer to ova škola zaslužuje – zaključila je zamjenica Zagorec.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Bumbari Varteksa osvojili treće mjesto na turniru u Švicarskoj

  Mladi nogometaši U-12 iz NK Varteks ponosno su se vratili kući s brončanim medaljama s prvog turnira prijateljstva „Crohelvetic Fussball Cup“ koji je održan u nedjelju, 23. lipnja, na terenima Sportanlage Schweizerbild u gradu Schaffhausenu, prijateljskom gradu Varaždina u Švicarskoj. Uz podršku i pokroviteljstvo Grada Varaždina turnir je održan u organizaciji Generalnog konzulata RH u Zürichu, uz potporu Kulturne udruge HSD Ban St. Gallen i grada Schaffhausena. Ovaj turnir okupio […]

  today24/06/2024 2

  0%