play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Lumini poziva sve na druženje s Djedom Božićnjakom, vesele radionice i Mali božićni plac!

Radionice za mališane, neodoljiva blagdanska ponuda i omiljeni djedica!

 

Najdraži djedica stiže u Lumini u petak i subotu. Pripremili smo super zabavne radionice kod kutka Djeda Božićnjaka gdje će se mališani uz pomoć animatora zabaviti ukrašavajući kuglice za bor! Vidimo se u četvrtak i petak od 16 do 19, a na Badnjak od 11 do 14 sati. Roditelje koji povedu mališane na radionice, darujemo nagradnom srećkom za gratis kavu (do isteka zaliha).

Nemojte propustite posebne programe u Twister igraonici, prigodnu bogatu ponudu malih obiteljskih gospodarstava na Malom božićnom placu i blagdanski ugođaj u Centru.

Fotografiju kao stvorenu za lajkove na društvenim mrežama možete okinuti u Lumini foto kutku na glavnom trgu kod Gradske vijećnice. I ne zaboravite, ako ste dobili nagradnu srećku, do Badnjaka podignite svoj dar na mjestu za informacije u Centru Lumini.

Doživite božićne blagdane na Lumini način!

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Dnevnim bolnicama do smanjenja lista čekanja i broja dana hospitalizacije

  Prema izračunu Europskog društva za internističku onkologiju broj bolesnika s malignom bolesti će se do 2040. godine udvostručiti. Da već sada svjedočimo tom povećanju govori broj prijema kroz dnevnu bolnicu. I dok je 2015. godine u Općoj bolnici Varaždin u dnevnoj bolnici (opće internističke + imunologije, onkologije i hematologije) broj prijema bio 2.674, samo ove godine broj prijema iznosi 12.522. Stoga je od iznimne važnosti bilo ostvariti kvalitetnu zdravstvenu skrb […]

  today27/11/2023 4

  0%