play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Lumini poziva sve na druženje s Djedom Božićnjakom, vesele radionice i Mali božićni plac!

Radionice za mališane, neodoljiva blagdanska ponuda i omiljeni djedica!

 

Najdraži djedica stiže u Lumini u petak i subotu. Pripremili smo super zabavne radionice kod kutka Djeda Božićnjaka gdje će se mališani uz pomoć animatora zabaviti ukrašavajući kuglice za bor! Vidimo se u četvrtak i petak od 16 do 19, a na Badnjak od 11 do 14 sati. Roditelje koji povedu mališane na radionice, darujemo nagradnom srećkom za gratis kavu (do isteka zaliha).

Nemojte propustite posebne programe u Twister igraonici, prigodnu bogatu ponudu malih obiteljskih gospodarstava na Malom božićnom placu i blagdanski ugođaj u Centru.

Fotografiju kao stvorenu za lajkove na društvenim mrežama možete okinuti u Lumini foto kutku na glavnom trgu kod Gradske vijećnice. I ne zaboravite, ako ste dobili nagradnu srećku, do Badnjaka podignite svoj dar na mjestu za informacije u Centru Lumini.

Doživite božićne blagdane na Lumini način!

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Sjednica Savjeta za sigurnost prometa na cestama Varaždinske županije

  Inicijative građane vezane uz izgradnju podvožnjaka, odnosno turbo-rotora na području Grada Varaždina te aktivnosti i inicijative vezane uz početak nove školske godine, dio su tema o kojima su danas raspravljali članovi Savjeta za sigurnost prometa na cestama Varaždinske županije. Rasprava na desetoj sjednici Savjeta održanoj u Županijskoj palači bila je konstruktivna i sadržajna, napomenuo je predsjednik Savjeta dr. sc. Zvonimir Sabati. S obzirom da smo primili inicijative građana, uvrstili smo […]

  today24/07/2024 8

  0%