play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Luka Basi & Ivana Kovač “Danas” su novi glazbeni par

Luka Basi i Ivana Kovač novi su glazbeni par koji će definitivno privući pažnju publike. Njihov duet “Danas” uživo će predstaviti na ovogodišnjem 61. Festivalu zabavne glazbe Split, a autorski tandem Raay i Nenad Ninčević za ovaj su skladan par napisali pjesmu koja na prvu osvaja slušatelja. Iako su i Ivana i Luka nedavno predstavili nove singlove “Idemo dalje” i “Ljubav mog života” na CMC festivalu u Vodicama, ovako dobroj pjesmi nisu mogli odoljeti. Jedan od naših najboljih tekstopisaca Nenad Ninčević i Ivana Kovač već neko vrijeme odlično surađuju, a nepogrešivi Nenadovi tekstovi pogađaju i Ivanine emocije. Duet “Danas” prva je Ivanina suradnja s Raayom.

“Znam sve Lukine pjesme i uopće nisam dvojila kad mi je Raay ponudio duet. Pristala sam iako ga nisam ni čula. Eto, toliko sam vjerovala Ninčeviću i njemu. Veliko mi je zadovoljstvo što sam snimila pjesmu s Lukom iz razloga što je fantastičan vokal s emocijom. Pjesma je prekrasna, ona koja ostaje i nadam se da će se uvući u srca ljudi koji vole zabavnu glazbu. Nakon nastupa na CMC festivalu na kojem je bilo divno jer smo napokon krenuli nastupati pred publikom, idemo dalje u nove pobjede. Splite, sad je tvoj red!” – rekla je Ivana.

Za vrhunsku produkciju spota zaslužna je ekipa iz Neo Visulasa, a prekrasni kadrovi koji oduzimaju dah snimljeni su na otoku Hvaru i to u Hvaru, Starom gradu i Svetoj Nedjelji (Svetoj Nedilji).  A za odličan Ivanin ljetni styling pobrinuo se Zoran Aragović by Bite my style.

Zadovoljan novom suradnjom bio je i Luka: 
“Svi znaju da obožavam duete jer se spoje energije jednog i drugog izvođača i ako je dobra kombinacija takva kemija zna biti pun pogodak. Kad sam prvi put čuo pjesmu tri imena su mi padala napamet, a među njima je bila i Ivana. Pratim njenu karijeru, a i njezin tata je jedan od mojih idola. Njena energija, pozitiva, njezine pjesme i sve što je dosad napravila je zadivljujuće. Bio sam sretan kad sam saznao da je i ona pristala. Prvo me oduševila kao pjevačica, a sad kad sam je bolje upoznao mogu reći i da je prekrasna osoba. Snimanje na Hvaru je bilo toliko divno, opušteno, između nas je bila neka dobra energija pa mi se čini kao da sam bio na odmoru, a ne u poslu. Pjesma je pravi hit i nestrpljivo čekam kad ćemo je zapjevati na splitskim Proukrativama. Veselim se svemu što dolazi jer sam jedva dočekao vrijeme u kojem ćemo mi glazbenici raditi ono što volimo, snimati, pjevati, biti s publikom. Vrijeme je za ljeto, koncerte i “Danas”!”

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Nove vijesti
 • PLAYLISTA
  20:25NE DAJ IM DA NAS RASTAVE - HRNIĆ MILO
  20:22MORNAREVA PJESMA - VAJTA
  20:18U DVOJE JE LJEPŠE - DIMITROVSKA LJUPKA & IVICA ŠERFEZI
  20:14LASTAVICA - CETINIĆ MERI
  20:11DOBRA TI VEČER MATI MOJA - KOVAČ MATE MIŠO
 • Kultura

  Pjesnički bard Enes Kišević gost „Jezičca literature“

  Udruga „Ritam Misli“ nastavlja organizirati mjesečne književne susrete na terasi kavane „Stara vaga“ na Trgu Matije Gupca u Varaždinu. Gost dvanaestog „Jezičca literature“ bit će bard hrvatske poezije, pjesnik i glumac Enes Kišević. Uz njega u Varaždin stižu i književnici Bosiljko Domazet, Darija Žilić, Marijan Grakalić i glazbenik Ismet Kurtović, dok će Enesove stihove kazivati i Asja Kišević.   Događaj će se održati na otvorenom, na vanjskoj terasi kavane Stara […]

  today01/06/2021 22