play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Kako će se zvati aerodrom u Varaždinu?

U razdoblju od 11. kolovoza do 10. rujna 2022. godine provodi se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja Odluke o određivanju naziva aerodroma Varaždin u Varaždinu. Cilj provođenja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću jest upoznavanje javnosti s ovom Odlukom te prikupljanje mišljenja, primjedbi i prijedloga, kao i eventualno prihvaćanje zakonitih i stručno utemeljenih mišljenja, primjedbi i prijedloga.  Grad Varaždin vlasnik je čestica koje čine varaždinski aerodrom. Poznati Varaždinac, pilotska legenda i vizionar Milan Šimek, doajen varaždinskog zrakoplovstva, glavni je organizator aerodroma Varaždin stoga se ovim putem predlaže da se po njemu i imenuje varaždinski aerodrom. Materijali  i obrasci relevantni za savjetovanje kao i sam Nacrt Odluke nalaze se na web stranici Grada Varaždina (https://varazdin.hr/savjetovanja-sa-zainteresiranom-javnoscu-2022-godini/) pod rednim brojem 24.

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca zaključno do 10. rujna 2022. godine na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za gradnju i komunalno gospodarstvo, Trg slobode 12/II, Varaždin, s naznakom „Primjedbe, prijedlozi i mišljenja na Nacrt Odluke o određivanju naziva aerodroma Varaždin u Varaždinu“ ili na e-mail adresu: komunal@varazdin.hr, također putem obrasca.

 

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Povodom Međunarodnog Dana žena već tradicionalno održana predstava, ovaj put nastupili Histrioni

    Već tradicionalno, povodom Međunarodnog dana žena, a u organizaciji Koordinacije za ljudska prava i Povjerenstva za ravnopravnost spolova Varaždinske županije, u HNK u Varaždinu  održana je predstava kao znak pažnje svim ženama, ali i svima koji vole smijeh i veselje. Za smijeh je ove godine bila zadužena glumačka družina Histrion s predstavom " Mali raj" pa je tako do kraja ispunjeno gledalište uživalo u spomenutoj komediji. Prije same predstave […]

  today07/03/2024 16

  0%