play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Kako će se zvati aerodrom u Varaždinu?

U razdoblju od 11. kolovoza do 10. rujna 2022. godine provodi se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja Odluke o određivanju naziva aerodroma Varaždin u Varaždinu. Cilj provođenja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću jest upoznavanje javnosti s ovom Odlukom te prikupljanje mišljenja, primjedbi i prijedloga, kao i eventualno prihvaćanje zakonitih i stručno utemeljenih mišljenja, primjedbi i prijedloga.  Grad Varaždin vlasnik je čestica koje čine varaždinski aerodrom. Poznati Varaždinac, pilotska legenda i vizionar Milan Šimek, doajen varaždinskog zrakoplovstva, glavni je organizator aerodroma Varaždin stoga se ovim putem predlaže da se po njemu i imenuje varaždinski aerodrom. Materijali  i obrasci relevantni za savjetovanje kao i sam Nacrt Odluke nalaze se na web stranici Grada Varaždina (https://varazdin.hr/savjetovanja-sa-zainteresiranom-javnoscu-2022-godini/) pod rednim brojem 24.

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca zaključno do 10. rujna 2022. godine na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za gradnju i komunalno gospodarstvo, Trg slobode 12/II, Varaždin, s naznakom „Primjedbe, prijedlozi i mišljenja na Nacrt Odluke o određivanju naziva aerodroma Varaždin u Varaždinu“ ili na e-mail adresu: komunal@varazdin.hr, također putem obrasca.

 

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Razno

  Predškolci iz Varaždina i Vidovca sadili sadnice Varaždinskog zelja

  Kako se sadi Varaždinsko zelje te kako izgleda rad na polju – naučili su mališani iz varaždinskog Dječjeg vrtića „Bajka“ i Dječjeg vrtića „Škrinjica“ iz Vidovca. Nastavak je to projekta „Autohtone pasmine životinja i tradicionalni proizvodi Varaždinske županije“ kojeg je osmislio Upravni odjel za poljoprivredu i zaštitu okoliša Varaždinske županije, a sve s ciljem upoznavanja najmlađih, odnosno predškolske djece s poljoprivrednom Varaždinske županije te njenim tradicionalnim proizvodima i autohtonim pasminama. […]

  today14/06/2022 11

  0%