play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Još jedna uspješna umjetničko-donatorska večer u organizaciji Rotary kluba “Varaždin 1181”

Pred ispunjenim gledalištem Hrvatskog narodnog kazališta u Varaždina, u organizaciji Rotary kluba “Varaždin 1181” izvedena je legendarna predstava Teatra EXIT – “Realisti”. Prema ovacijama publike za vrijeme i nakon završetka predstave, radilo se o sjajnoj, kako glumačkoj tako i glazbenoj poslastici gostiju iz Zagreba.

Okupljenoj publici i mnogobrojnim gostima i prijateljima iz drugih Rotary klubova obratio se predsjednik Kluba Hrvoje Mežnarić koji im se zahvalio na dolasku te doprinosu u akciji prikupljanja donacija za dvije udruge – Udruga gluhoslijepih osoba Varaždinske županije, te Udruga za terapijsko i rekreacijsko penjanje GRIP. Na kraju svog izlaganja, predsjednik Mežnarić je predstavnicama navedenih udruga, gospođama Jeleni Turk i Vanji Ilisić, uručio donacije u iznosu od 2.000 eura.

Nakon predstave nastavljeno je druženje  rotarijanaca sa publikom i glumcima u Klubu “Europa media” te je na taj način zaokružena još jedna uspješna i vrijedna akcija Rotary kluba “Varaždin 1181”.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Kultura

  Međunarodni dan muzeja obilježava se kroz temu „Moć muzeja“

  Međunarodni dan muzeja u organizaciji UNESCO ICOM-a (Međunarodnog vijeća muzeja), kao manifestacija pokrenuta s ciljem povećanja svijesti javnosti o ulozi muzeja u razvoju društva, ove godine navršava 45 godina. Usred svih izazova i borbe za povratak publike, muzeji diljem svijeta pozvani su da kroz ovogodišnju temu Moć muzeja (Power of Museums) istraže na koje sve načine mogu pozitivno utjecati na društvo i svijet oko sebe. Kao neusporediva mjesta otkrića, oni […]

  today18/05/2022 254

  0%