play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

U Jerovcu ozlijeđeno dvoje ljudi, u Varaždinu 30-ogodišnjakinja s 2,23 promila pala s bicikla

Jučer u 20 sati i 15 minuta kod Jerovca se dogodila prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Mladić u dobi od 25 godina upravljao je osobnim vozilom iz smjera Ivanca u smjeru Horvatskog. Dolaskom do Jerovca, zbog neprilagođene brzine stanju i uvjetima na kolniku, izgubio je nadzor nad upravljačem i prešao na suprotnu stranu kolnika. Tom je prilikom prednjom lijevom stranom vozila udario u stražnju lijevu bočnu stranu osobnog vozila kojim je iz smjera Horvatskog u smjeru Ivanca upravljala 35-godišnjakinja. Uslijed udara je došlo do zanošenja oba vozila po kolniku, nakon čega su se zaustavila na sredini kolnika. U prometnoj je nesreći ozlijeđena vozačica i 30-godišnji putnik iz njezinog vozila. Medicinska im je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a ozljede će se okvalificirati naknadno.

 

U prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 2.25 sati u Koprivničkoj ulici u Varaždinu, ozlijeđena je 30-godišnjakinja. Ona je upravljala biciklom pod utjecajem alkohola od 2.23 promila, iz smjera Optujske u smjeru Podravske ulice. Tom se prilikom kretala južnim kolničkim trakom na mjestu gdje postoji biciklistička staza, bez korištenja sigurnosnog reflektirajućeg prsluka ili koje druge reflektirajuće materije i bez upaljenog svjetla na biciklu. Zbog smanjene sposobnosti za upravljanje uslijed utjecaja alkohola, izgubila je nadzor nad upravljačem bicikla i pala na kolnik, pri čemu je ozlijeđena. Medicinska joj je pomoć pružena na mjestu događaja, nakon čega je prevezena u Opću bolnicu Varaždin.

 

U subotu, 8. srpnja oko 21.50 sati u ulici Potok u Jalžabetu, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Muškarac starosti 62 godina upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 2.12 promila. Isti se namjeravao se uključiti u promet sa travnate površine na kojoj je bio parkiran, a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu ili imovinu te je prednjim djelom svog automobila udario u stražnji dio osobnog automobila koji je bio parkiran na travnatoj površini. U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba. Kako je postojala opravdana bojazan da će nastaviti s činjenjem prekršaja priveden je u Policijsku upravu varaždinsku i smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

 

U subotu, 8. srpnja oko 20.50 sati u ulici Dravski nasip u Varaždinu, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Muškarac starosti 45 godina upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 2.51 promila kolnikom ulice Dravski nasip. Prilikom izlaska iz blagog zavoja, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama i stanju ceste pri čemu je stražnjim dijelom vozila udario u zemljani nasip te se vozilo prevrnulo na krov. Zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, isti je priveden u Policijsku upravu varaždinsku i smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Obilježen Dan Grada Lepoglave

    Povodom Dana Grada Lepoglave, u petak, 8. prosinca, održana je svečana sjednica Gradskog vijeća. Uz članove Gradskog vijeća, predstavnike ustanova i institucija te čelnih ljudi drugih gradova i općina, nazočili su joj i drugi gosti i uzvanici, među kojima izaslanik predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića i župan Varaždinske županije Anđelko Stričak, državni tajnik u Ministarstvu obrane Zdravko Jakop, v.d. predsjednik Hrvatske narodne stranke i načelnik Općine Cestica Mirko […]

  today09/12/2023 4

  0%