play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu potpore poduzetnicima

Grad Varaždin objavio je Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu potpore poduzetnicima na području Grada Varaždina za 2023. godinu za mjeru Potpora poduzetnicima za otežani rad poslovne jedinice u kojoj ostvaruju maloprodaju tijekom rekonstrukcije ulica i trgova u Gradu Varaždinu.

Ovaj poziv raspisan je s ciljem očuvanja povoljnog poduzetničkog okruženja te ublažavanja negativnih posljedica za obrtnike i poduzetnike kojima je otežan rad poslovne jedinice u kojoj ostvaruju maloprodaju tijekom rekonstrukcija trgova i ulica u Gradu Varaždinu. Poziv je otvoren do 28. prosinca 2023. godine do 12 sati, a svi detalji kao i obrasci za prijavu mogu se naći na poveznici https://varazdin.hr/javni-pozivi/javni-poziv-podnosenje-prijava-potpora-poduzetnicima-otezani-rad-poslovne-jedinice-kojoj-ostvaruju-m-10928/. Sve informacije mogu se dobiti isključivo pisanim putem na e-mail adresu gospodarstvo@varazdin.hr.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Najavljena tradicionalna, 5. humanitarna utrka grada anđela

  Ulicama i trgovima uže gradske jezgre Varaždina uskoro će ponovo trčati i veliki i mali, ne samo zbog rekreacije, već i za plemeniti cilj – u ponedjeljak je najavljena 5. humanitarna utrka grada anđela koja je ove godine posvećena varaždinskoj udruzi za osobe s intelektualnim oštećenjem „Sunce”. I ovoga će se puta utrka održati u organizaciji idejnog začetnika Damira Habijana, inače novog ministra gospodarstva i održivog razvoja te Zajednice sportskih […]

  today26/02/2024 4

  0%