play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Impuls poezija večeras u “Staroj vagi”

Nakon perioda održavanja pjesničkih susreta online, večeras će se IMPULS poezija održati uživo i to u kavani Stara vaga na Trgu Matije Gupca u Varaždinu. Organizator je Udruga „Ritam misli“ koja priprema poetski susret pjesnika: Sonje Kušec Bećirević, Abdulaha Bećirevića Alije i Ljiljane Vuglač.

„Ritam misli ne posustaje već kroči davno zacrtanim putem, Impuls poezija u kafiću je zasigurno jedan od programa koji će trajati usprkos novim okolnostima.
23. lipnja 2021. s nama će pulsirati pjesnici: Ljiljana Vuglač, Sonja Kušec Bećirević i Abdulah Bećirević Alija.

Uz pjesnički impuls, pulsirati ćemo sevdahom koji će nam na svoj jedinstveni način darovati Sonja Kušec Bećirević i Abdulah Bećirević Alija. Svi prisutni moći će s nama podijeliti i poneki svoj stih.“ – poručuju organizatori i moderatori pjesnički par Ljubica Ribić i Milan Novak.

 

Impuls poezija će se održati u Staroj vagi u srijedu, 23. lipnja u 19 sati.

 

 

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Razno

  Općina Trnovec Bartolovečki i dalje će nastaviti financirati program gerontodomaćica

  Načelnica Općine Trnovec Bartolovečki, Verica Vitković, te ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa, Sandra Mintas, potpisale su ugovor kojim se na području Općine Trnovec Bartolovečki nastavlja pružati usluga pomoći i podrške za starije osobe, odnosno financirati program gerontodomaćica. Općina Trnovec Bartolovečki tako je osigurala sredstva za financiranje plaće jedne gerontodomaćice, koja svakodnevno pruža pomoć i podršku u kući za sedmero starijih i nemoćnih osoba. Pomoć im pruža oko nabave namirnica, lijekova […]

  today25/07/2023 30

  0%