play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Impuls poezija večeras u “Staroj vagi”

Nakon perioda održavanja pjesničkih susreta online, večeras će se IMPULS poezija održati uživo i to u kavani Stara vaga na Trgu Matije Gupca u Varaždinu. Organizator je Udruga „Ritam misli“ koja priprema poetski susret pjesnika: Sonje Kušec Bećirević, Abdulaha Bećirevića Alije i Ljiljane Vuglač.

„Ritam misli ne posustaje već kroči davno zacrtanim putem, Impuls poezija u kafiću je zasigurno jedan od programa koji će trajati usprkos novim okolnostima.
23. lipnja 2021. s nama će pulsirati pjesnici: Ljiljana Vuglač, Sonja Kušec Bećirević i Abdulah Bećirević Alija.

Uz pjesnički impuls, pulsirati ćemo sevdahom koji će nam na svoj jedinstveni način darovati Sonja Kušec Bećirević i Abdulah Bećirević Alija. Svi prisutni moći će s nama podijeliti i poneki svoj stih.“ – poručuju organizatori i moderatori pjesnički par Ljubica Ribić i Milan Novak.

 

Impuls poezija će se održati u Staroj vagi u srijedu, 23. lipnja u 19 sati.

 

 

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Primopredaja i blagoslov „novog“ navalnog vatrogasnog vozila DVD-a Tužno

  U subotu, 01. listopada ispred vatrogasnog doma Dobrovoljnog vatrogasnog društva Tužno, izvršena je primopredaja i blagoslov „novog“ navalnog vatrogasnog vozila. Radi se o vozilu marke IVECO iz 2002. godine koje je, kako ističu vatrogasci iz Tužna, kompaktnije te prilagođenije terenu i njihovim potrebama u intervencijama. Zahvaljujući prijašnjim vlasnicima, vozilo je kupljeno vrlo dobro opremljeno.  Za opremljeno navalno vatrogasno vozilo izdvojeno je oko 44.000 eura. Oko 30.000 eura osigurano je iz […]

  today04/10/2022 8

  0%