play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Impuls poezija večeras u “Staroj vagi”

Nakon perioda održavanja pjesničkih susreta online, večeras će se IMPULS poezija održati uživo i to u kavani Stara vaga na Trgu Matije Gupca u Varaždinu. Organizator je Udruga „Ritam misli“ koja priprema poetski susret pjesnika: Sonje Kušec Bećirević, Abdulaha Bećirevića Alije i Ljiljane Vuglač.

„Ritam misli ne posustaje već kroči davno zacrtanim putem, Impuls poezija u kafiću je zasigurno jedan od programa koji će trajati usprkos novim okolnostima.
23. lipnja 2021. s nama će pulsirati pjesnici: Ljiljana Vuglač, Sonja Kušec Bećirević i Abdulah Bećirević Alija.

Uz pjesnički impuls, pulsirati ćemo sevdahom koji će nam na svoj jedinstveni način darovati Sonja Kušec Bećirević i Abdulah Bećirević Alija. Svi prisutni moći će s nama podijeliti i poneki svoj stih.“ – poručuju organizatori i moderatori pjesnički par Ljubica Ribić i Milan Novak.

 

Impuls poezija će se održati u Staroj vagi u srijedu, 23. lipnja u 19 sati.

 

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Sustav e-Novorođenče i u Općini Maruševec

  Općina Maruševec i Ministarstvo pravosuđa i uprave potpisali su Sporazum sukladno kojem je Općina uključena u sustav e-Novorođenče. „Ovim Sporazumom Općina Maruševec omogućuje roditeljima podnošenje zahtjeva za ostvarivanje prava na jednokratnu novčanu pomoć povodom rođenja djeteta prilikom prijave rođenja djeteta u nadležnom Matičnom uredu ili prijavom u sustav e-Građani kroz uslugu e-Novorođenče", ističe načelnik Damir Šprem te dodaje da će prilikom prijave rođenja djeteta kod matičara, matičar upoznati roditelje s […]

  today20/05/2021 16 2