play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Impuls poezija večeras u “Staroj vagi”

Nakon perioda održavanja pjesničkih susreta online, večeras će se IMPULS poezija održati uživo i to u kavani Stara vaga na Trgu Matije Gupca u Varaždinu. Organizator je Udruga „Ritam misli“ koja priprema poetski susret pjesnika: Sonje Kušec Bećirević, Abdulaha Bećirevića Alije i Ljiljane Vuglač.

„Ritam misli ne posustaje već kroči davno zacrtanim putem, Impuls poezija u kafiću je zasigurno jedan od programa koji će trajati usprkos novim okolnostima.
23. lipnja 2021. s nama će pulsirati pjesnici: Ljiljana Vuglač, Sonja Kušec Bećirević i Abdulah Bećirević Alija.

Uz pjesnički impuls, pulsirati ćemo sevdahom koji će nam na svoj jedinstveni način darovati Sonja Kušec Bećirević i Abdulah Bećirević Alija. Svi prisutni moći će s nama podijeliti i poneki svoj stih.“ – poručuju organizatori i moderatori pjesnički par Ljubica Ribić i Milan Novak.

 

Impuls poezija će se održati u Staroj vagi u srijedu, 23. lipnja u 19 sati.

 

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Podnošenje zahtjeva za nabavu mineralnog gnojiva započinje 1. travnja

  Temeljem Pravilnika o provedbi Programa potpore male vrijednosti poljoprivrednicima za nabavu mineralnog gnojiva objavljenom u petak, 25. ožujka 2021., zahtjevi za potporu će se podnositi u razdoblju od 1. travnja do 15. svibnja 2022. godine. Za provedbu Programa u cilju osiguravanja određene nadoknade za porast cijene gnojiva te kako bi se zadržala dosadašnja razina poljoprivredne proizvodnje u Hrvatskoj osiguran je iznos od 200 milijuna kuna, a predviđa se da će […]

  today29/03/2022 9