play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

I ovoga tjedna varaždinsko Kazalište svojoj publici sprema bogat program

 

U četvrtak, 20. travnja s početkom u 20 sati u Klubu Europa media gostuje predstava ZAGRLJAJI koja je nastala u koprodukciji HNK u Zagrebu i Umjetničke organizacije 21:21. Radi se o autorskom projektu Ksenije Zec u kojem uz Petru Hraščanec i Emu Crnić igraju prvaci Drame HNK u Zagrebu, Krešimir Mikić i Livio Badurina. Projekt Zagrljaji je koreografsko istraživanje u čijem fokusu je jedna od temeljnih ljudskih potreba: ona za tjelesnom komunikacijom, empatijom i nježnošću iskazivana kroz fizički čin grljenja, a koja je izostala u okolnostima pandemije s fokusom na mjeru socijalne distance i nemogućnost tjelesne komunikacije.

U petak, 21. travnja s početkom u 19,30 sati na Velikoj sceni igra predstava BOGOVI Dalibora Matanića koji o  predstavi kaže: Likovi u predstavi imaju taj nekakav veo, nekakvu paučinu, kao distancu od stvarnog života -medikamente, botokse, droge, alkohol, koji ih u stvari udaljuju od njihovih inicijalnih emocija i omogućuju im potiskivanje istine, zavaravanje i jednostavno negiranje nekih odnosa, koji ipak izbijaju na površinu. Naposljetku sve to rezultira velikim pitanjem hoće li generacije koje nas nasljeđuju pokupiti taj isti kod ili će pak uspjeti biti bolje.

U predstavi igraju: Helena Minić Matanić, Marko Cindrić, Elizabeta Brodić, Beti Lučić, Robert Plemić, Hana Hegedušić, Karlo Mrkša, Stojan Matavulj, Senka Bulić.

U subotu, 22. travnja na Velikoj sceni publika može pogledati komediju TARTUFFE,  TARTUFFE, TARTUFFE J.B.P Molièra koja se bliži svojoj 30-toj izvedbi.

Redatelj je Ivan Plazibat, a igraju Marinko Prga, Karlo Mrkša, Hana Hegedušić, Sunčana Zelenika Konjević, Ljiljana Bogojević, Matko Buvač, Elizabeta Brodić, Filip Eldan, Robert Španić i Nikša Eldan

 

Ulaznice su u prodaji na blagajni Kazališta ili putem online prodaje.

Kontakt blagajne
telefon 042/200 250
email blagajna@hnkvz.hr

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka 10-12 i 18-19,30.
Subotom 10-12 i sat vremena prije početka programa.
Nedjeljom samo sat vremena prije početka programa.
Praznikom blagajna ne radi.

Rezervirane ulaznice je potrebno preuzeti na blagajni Kazališta
NAJKASNIJE 24 SATA PRIJE POČETKA PROGRAMA.

 

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Kultura

  Varaždin zaJedno u Vukovaru

  Turistička zajednica grada Varaždina sudjelovala je proteklog vikenda na Festivalu nematerijalne kulturne baštine, turističkih manifestacija, atrakcija i destinacija, „Svi zaJedno – Hrvatsko Naj 2022.“ koji je od 6. do 8. svibnja održan u Vukovaru. Turistička zajednica grada Varaždina uredila je prezentacijski štand na kojem su predstavnice Turističke zajednice Jelena Toth, Tihana Ciglar i Ana Zorman Klinec brojnim zainteresiranim posjetiteljima predstavile varaždinsku turističku i kulturnu ponudu te najvažnije manifestacije s posebnim naglaskom […]

  today09/05/2022 57

  0%