play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

I ovoga tjedna varaždinsko Kazalište svojoj publici sprema bogat program

 

U četvrtak, 20. travnja s početkom u 20 sati u Klubu Europa media gostuje predstava ZAGRLJAJI koja je nastala u koprodukciji HNK u Zagrebu i Umjetničke organizacije 21:21. Radi se o autorskom projektu Ksenije Zec u kojem uz Petru Hraščanec i Emu Crnić igraju prvaci Drame HNK u Zagrebu, Krešimir Mikić i Livio Badurina. Projekt Zagrljaji je koreografsko istraživanje u čijem fokusu je jedna od temeljnih ljudskih potreba: ona za tjelesnom komunikacijom, empatijom i nježnošću iskazivana kroz fizički čin grljenja, a koja je izostala u okolnostima pandemije s fokusom na mjeru socijalne distance i nemogućnost tjelesne komunikacije.

U petak, 21. travnja s početkom u 19,30 sati na Velikoj sceni igra predstava BOGOVI Dalibora Matanića koji o  predstavi kaže: Likovi u predstavi imaju taj nekakav veo, nekakvu paučinu, kao distancu od stvarnog života -medikamente, botokse, droge, alkohol, koji ih u stvari udaljuju od njihovih inicijalnih emocija i omogućuju im potiskivanje istine, zavaravanje i jednostavno negiranje nekih odnosa, koji ipak izbijaju na površinu. Naposljetku sve to rezultira velikim pitanjem hoće li generacije koje nas nasljeđuju pokupiti taj isti kod ili će pak uspjeti biti bolje.

U predstavi igraju: Helena Minić Matanić, Marko Cindrić, Elizabeta Brodić, Beti Lučić, Robert Plemić, Hana Hegedušić, Karlo Mrkša, Stojan Matavulj, Senka Bulić.

U subotu, 22. travnja na Velikoj sceni publika može pogledati komediju TARTUFFE,  TARTUFFE, TARTUFFE J.B.P Molièra koja se bliži svojoj 30-toj izvedbi.

Redatelj je Ivan Plazibat, a igraju Marinko Prga, Karlo Mrkša, Hana Hegedušić, Sunčana Zelenika Konjević, Ljiljana Bogojević, Matko Buvač, Elizabeta Brodić, Filip Eldan, Robert Španić i Nikša Eldan

 

Ulaznice su u prodaji na blagajni Kazališta ili putem online prodaje.

Kontakt blagajne
telefon 042/200 250
email blagajna@hnkvz.hr

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka 10-12 i 18-19,30.
Subotom 10-12 i sat vremena prije početka programa.
Nedjeljom samo sat vremena prije početka programa.
Praznikom blagajna ne radi.

Rezervirane ulaznice je potrebno preuzeti na blagajni Kazališta
NAJKASNIJE 24 SATA PRIJE POČETKA PROGRAMA.

 

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Razno

  Obilazak Spinalnog centra u Varaždinskim Toplicama

  U društvu ravnatelja Specijalne bolnice Varaždinske Toplice Denisa Kovačića, dr.med. gradonačelnice Varaždinskih Toplica Dragice Ratković, župan Varaždinske županije Anđelko Stričak, zajedno sa saborskim zastupnicima Ljubicom Lukačić, Barbarom Antolić Vupora i Sinišom Jenkačem, svojom zamjenicom Silvijom Zagorec, zamjenikom pravobraniteljice za osobe s invaliditetom Darijom Jurišićem, predstavnicima izvođača radova te županijskim vijećnicima i pročelnicima kao i ravnateljima zdravstvenih ustanova s područja Varaždinske županije obišao je radove na izgradnji Spinalnog centra (Nacionalnog rehabilitacijskog […]

  today19/07/2022 101

  0%