play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

I ove godine u Općini Maruševec obilježavanje Dana otvorenih vrata udruga

Cilj manifestacije jest približiti građanima i široj javnosti aktivnosti, programe i projekte od interesa za opće dobro koje udruge provode na području Općine Maruševec.

Tim povodom, druženje članica i članova udruga s općinskog područja održat će se u subotu, 1. srpnja ove godine od 15 sati, a započeti će nastupom KUD-a Klaruš. Tada kreće i pripremanje raznih tradicijskih jela i specijaliteta dok će se sat kasnije održati prezentacija hajdinih sirnih štrukli i hajdinih makarona.

U 17 sati kreće ocjenjivanje najljepšeg stola udruga, a od 19 sati nastup dramskih skupina. U programu će nastupiti KUD Lepoglavski pušlek, AKUD Žensko kazalište iz Jesenja te Štef s biciklinom sa svojim bračnim savjetima.

Kroz zabavno poslijepodne u manifestaciji sudjeluju i lokalni OPG-ovi, konjska zaprega, vatrogasno vozilo s pjenom za najmlađe i napuhanac, dok će se za dobru atmosferu u večernjim satima pobrinuti bend Narodni ritam.

Dan otvorenih vrata udruga organiziran je u povodu Međunarodnog dana suradnje i Svjetskog dana stanovništva od strane Udruge žena Maruša iz Maruševca, a uz pokroviteljstvo Općine Maruševec.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Bumbari Varteksa osvojili treće mjesto na turniru u Švicarskoj

  Mladi nogometaši U-12 iz NK Varteks ponosno su se vratili kući s brončanim medaljama s prvog turnira prijateljstva „Crohelvetic Fussball Cup“ koji je održan u nedjelju, 23. lipnja, na terenima Sportanlage Schweizerbild u gradu Schaffhausenu, prijateljskom gradu Varaždina u Švicarskoj. Uz podršku i pokroviteljstvo Grada Varaždina turnir je održan u organizaciji Generalnog konzulata RH u Zürichu, uz potporu Kulturne udruge HSD Ban St. Gallen i grada Schaffhausena. Ovaj turnir okupio […]

  today24/06/2024 2

  0%