play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Humanitarno ”Štefanje” u Trakošćanu 

Prigodno, u vremenu koje se naziva ”najljepšim dijelom godine”, Rotary club Trakošćan u nedjelju 26. prosinca, na ”Štefanje”, podno dvorca Trakošćan organizira humanitarnu akciju pod nazivom ”Okitimo bor humanošću”.

Sav prilog od donacija namijenjen je 6-eročlanoj obitelji s područja općine Bednja, a u kojoj je dvoje članova teško bolesno ( majka i sin), s dijagnozom MELAS sindroma, genetske bolesti za koju suvremena medicina ne poznaje lijek, već savjetuje samo terapiju koja ublažava posljedice bolesti. Maloljetno dijete je nažalost u invalidskim kolicima uslijed progresije bolesti. Budući da samo otac radi, a svo 4-ero djece je maloljetno, svaka naša pomoć je više nego dobrodošla. Uljepšajmo potrebitima Božić, ukrasimo i njihov bor našom humanošću!

Od 10 do 15 sati na ”Štefanje” posjetite Trakošćan, kušajte domaći fiš, domaće kobasice, domaće kuhano vino, klipiće, pogačice, ili odaberite tradicionalni suvenir- svakom našom donacijom uljepšat ćemo Božić onima kojima je najpotrebnije!

Dobri ljudi koji žele pomoći obitelji donacijom, mogu to i uplatom na žiro-račun otvoren za spomenutu akciju: IBAN HR9423600001300172031

 

„Vidimo se na ”Štefanje” u okruženju najljepšeg hrvatskog dvorca i pomognimo onima kojima je pomoć najpotrebnija i u božićno vrijeme!“ – poručuju iz Rotary cluba Trakošćan.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Potpredsjednica Europske komisije Dubravka Šuica posjetila Varaždinsku županiju

  Župan Varaždinske županije Anđelko Stričak primio je danas u Županijskoj palači potpredsjednicu Europske komisije zaduženu za demokraciju i demografiju Dubravku Šuicu. Prijemu su nazočili i vršiteljica dužnosti voditeljice Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj Andrea Čović Vidović, predsjednik Županijske skupštine dr. sc. Josip Križanić, županijski pročelnici i ravnatelji županijskih ustanova. Župan Stričak predstavio je potpredsjednici Europske komisije Dubravki Šuici projekte koji potiču ravnomjeran razvoj cijele županije, stvaraju sustav jednakih šansi, potiču […]

  today29/02/2024 4

  0%