play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Humanitarno ”Štefanje” u Trakošćanu 

Prigodno, u vremenu koje se naziva ”najljepšim dijelom godine”, Rotary club Trakošćan u nedjelju 26. prosinca, na ”Štefanje”, podno dvorca Trakošćan organizira humanitarnu akciju pod nazivom ”Okitimo bor humanošću”.

Sav prilog od donacija namijenjen je 6-eročlanoj obitelji s područja općine Bednja, a u kojoj je dvoje članova teško bolesno ( majka i sin), s dijagnozom MELAS sindroma, genetske bolesti za koju suvremena medicina ne poznaje lijek, već savjetuje samo terapiju koja ublažava posljedice bolesti. Maloljetno dijete je nažalost u invalidskim kolicima uslijed progresije bolesti. Budući da samo otac radi, a svo 4-ero djece je maloljetno, svaka naša pomoć je više nego dobrodošla. Uljepšajmo potrebitima Božić, ukrasimo i njihov bor našom humanošću!

Od 10 do 15 sati na ”Štefanje” posjetite Trakošćan, kušajte domaći fiš, domaće kobasice, domaće kuhano vino, klipiće, pogačice, ili odaberite tradicionalni suvenir- svakom našom donacijom uljepšat ćemo Božić onima kojima je najpotrebnije!

Dobri ljudi koji žele pomoći obitelji donacijom, mogu to i uplatom na žiro-račun otvoren za spomenutu akciju: IBAN HR9423600001300172031

 

„Vidimo se na ”Štefanje” u okruženju najljepšeg hrvatskog dvorca i pomognimo onima kojima je pomoć najpotrebnija i u božićno vrijeme!“ – poručuju iz Rotary cluba Trakošćan.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Novih 4,1 milijun kuna za projekte male infrastrukture

  Na sjednici Upravnog odbora Lokalne akcijske grupe - Sjeverozapad, koja je održana u ponedjeljak, 20. lipnja, donijete su odluke o odabiru projekata za Mjeru 7.4. - Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu. Temeljem ovih odluka o dodjeli  bespovratnih sredstava 14 jedinica lokalne samouprave s područja LAG-a Sjeverozapad dobit će ukupno 4,1 milijun kuna bespovratnih sredstava […]

  today24/06/2022 6