play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Gradonačelnik Varaždina o događaju u prenoćištu za beskućnike

Gradonačelnik Grada Varaždina Neven Bosilj je po primitku informacije o nemilom događaju u Prenoćištu za beskućnike u Varaždinu izrazio žaljenje te uputio riječi podrške nastradaloj djelatnici i dvojci korisnika prenoćišta.

 

„Grad Varaždin zajedno sa Zavodom za socijalni rad – područnim uredom Varaždin i Udrugom „Novi put“ koja upravlja prenoćištem, želi osobama koje su se našle u nezavidnoj situaciji beskućnika pružiti što bolje uvjete. Do sada smo imali lijepa iskustva u druženju s korisnicima posebno u blagdansko vrijeme. Nažalost, sve nas je neugodno iznenadio događaj u kojem su  nastradale tri osobe. Nadam se da će se brzo oporaviti te da će Prenoćište i dalje ispunjavati svoju svrhu te biti sigurno mjesto za sve osobe kojima je takvo mjesto neophodno. Zaposlenicima Udruge Novi put koji brinu o beskućnicima izražavamo podršku te smo uvjereni da će unatoč ovom incidentu nastaviti svoj plemeniti rad.“- navodi u priopćenju gradonačelnik Bosilj.

 

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  I dalje su u tijeku aktivnosti o proglašenju Parka prirode Ivanščica, Strahinjčica, Maceljsko gorje i Ravna gora

  Predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Grada Varaždina i saborski zastupnik Damir Habijan održao je sastanak s ministrom gospodarstva i održivog razvoja Davorom Filipovićem vezano uz inicijativu proglašenja Parka prirode Ivanščica, Strahinjčica, Maceljsko gorje i Ravna gora. Tom prigodom Habijan je ministru uručio i knjigu „Park prirode Ivančica na mjestu susreta Alpa, Dinarida i Panonskog mora” koja je predstavljena u veljači na okruglom stolu u Hrvatskom saboru. Ministar Davor Filipović je prilikom […]

  today16/05/2023 166

  0%