play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Gradonačelnik priredio prijem za sudionike međunarodnog folklornog festivala COFA

Sudionike prvog Međunarodnog folklornog festivala COFA u Gradskoj vijećnici Grada Varaždina primio je gradonačelnik Neven Bosilj. Predstavio je Varaždin kao grad bogate povijesti i kulture kojeg često povezuju s klasičnom glazbom i barokom ali koji također naročito cijeni tradicijsku kulturu. Folklorne grupe iz Švicarske, Slovenije, Kolumbije, SAD-a i Ukrajine ukratko su se predstavile te zahvalile na gostoprimstvu u Varaždinu. Gosti su se upisali u varaždinsku knjigu instalacija, a potom i zajednički fotografirali ispred znamenite Gradske vijećnice Grada Varaždina.

Prijem je bio prilika da se zahvali idejnoj začetnici i organizatorici festivala Petri Golubar, a riječi pohvale uputio je i Enrih Merdić, predsjednik CIOF-a za Hrvatsku.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  U Varaždinu u teglama uzgajao marihuanu, sve dragovoljno predao policiji

  Policijski službenici Policijske uprave varaždinske pretražili su temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu, kuću u okolici Varaždina, kojom se koristi 35-godišnjak. Navedeni im je prije pretrage dragovoljno predao 7 stabljika nalik na stabljike biljke marihuane u teglama, visina od 100 do 125 cm. Također je pronađeno 3.5 grama sušene biljne materije nalik na drogu marihuanu, više kutija i epruveta sa sadržajem sjemenki biljke indijske konoplje, medicinske škare, električni tajmeri, gnojivo […]

  today05/09/2023 176

  0%