play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Gradonačelnik Grada Varaždina ugostio građane iz Aschaffenburga

Gradonačelnik Grada Varaždina Neven Bosilj u subotu je 19. lipnja ugostio građane iz njemačkog grada Aschaffenburga. Oni borave u Hrvatskoj povodom obilježavanja godišnjice misništva velečasnog Ivana Levaka, porijeklom iz Donje Stubice.

U Varaždin je stigla grupa od pedesetak njegovih prijatelja i sugrađana. Gosti iz Njemačke su ispred Gradske vijećnice priredili poseban glazbeni trenutak svirajući limenu glazbu i oduševili okupljene izvođenjem nekoliko arija iz operete “Grofica Marica” Emmericha Kalmana.

Gradonačelnik Bosilj srdačno je pozdravio sve prisutne, a nakon toplih riječi dobrodošlice, gosti su imali priliku razgledati novoobnovljenu Gradsku vijećnicu. Izrazili su i oduševljenje Varaždinom, hvaleći njegovu urednost i ljepotu. Njihov posjet uključivao je i razgledavanje znamenitosti i upoznavanje sa bogatom poviješću grada koju im je gradonačelnik Bosilj prenio tijekom obilaska i razgledavanja Gradske vijećnice.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Postavljanje nove javne rasvjete u Ulici Stanka Vraza

      U Ulici Stanka Vraza, danas su započeli radovi na modernizaciji javne rasvjete. Prva faza radova od Hallerove aleje do Ulice Vatroslava Lisinskog započela je demontažom zastarjelih svjetiljki i dotrajalih stupova te na spomenutoj dionici u sljedeća tri tjedna neće biti javne rasvjete, najavljeno je iz varaždinske gradske uprave. U tom razdoblju bit će zamijenjeni podzemni elektroenergetski kablovi, postavljeni novi temelji stupova javne rasvjete, novi stupovi i nove energetski […]

  today22/07/2024 2

  0%