play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Grad Varaždin sufinancira izlagače na Adventu

Grad Varaždin objavio je Javni poziv za sufinanciranje troškova izlagača s područja Grada Varaždina za zakup izlagačkog prostora (kućica) na manifestaciji „Advent u Varaždinu 2022“.

S ciljem poboljšanja gospodarskog stanja te poticanja poduzetništva i obrtništva, Grad Varaždin dodijelit će financijska sredstva u vidu potpora za pojedinačno predstavljanje Izlagača na prostorima odvijanja manifestacije „Advent u Varaždinu 2022“.

Pod pojmom Izlagač podrazumijeva se zakupoprimac koji će zakupljeni izlagački prostor na manifestaciji koristiti za izlaganje i prodaju proizvoda tradicijskih obrta, rukotvorina, umjetničkih djela, nakita, igračaka, slastica, hrane pripremljene po tradicionalnim receptima, suvenira i slično te pružanje ugostiteljskih usluga.

Pravo sudjelovanja na Javnom pozivu imaju: subjekti malog gospodarstva definirani Zakonom o poticanju razvoja malog gospodarstva sa sjedištem u Gradu Varaždinu, obrtnici sa sjedištem ili prebivalištem na području Grada Varaždina te obiteljska poljoprivredna gospodarstva koja imaju sjedište i obrađuju poljoprivredno zemljište na području Grada Varaždina.

Visina financijske potpore iznosi 60% troškova zakupa prostora neto, a najviše do 10.000,00 kuna po izlagaču.

Obrasci za prijavu na Poziv dostupni su na službenim mrežnim stranicama Grada Varaždina, a krajnji rok za dostavu prijava je 25. studeni 2022. godine do 12 sati, bez obzira na način dostave.

Više detalja o uvjetima i načinu prijave potražite na: https://varazdin.hr/javni-pozivi/javni-poziv-sufinanciranje-troskova-izlagacima-s-podrucja-grada-varazdina-zakup-izlagackog-prostora-10012/.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Još pet mladih obitelji u svoj će dom useliti uz potporu Grada Lepoglave

  Provodeći u 2022. godini Program demografskih mjera za poticanje rješavanja stambenog pitanja mladih obitelji s gradskog područja, Grad Lepoglava je, temeljem provedenog natječaja, dodijelio ukupno 200.000 kuna potpore mladim obiteljima za izgradnje obiteljske kuće odnosno kupnju obiteljske kuće ili stana. Pravo na bespovratne potpore ostvarilo je pet mladih obitelji koji će uz gradsku potporu od 40.000 kuna, koliko je maksimalni iznos pojedinačne potpore koja se mogla dobiti prijavom na natječaj […]

  today28/12/2022 50

  0%