play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Grad Varaždin osigurao sredstava za nastavak provođenja usluge rane intervencije

Grad Varaždin osigurao je sredstva za nastavak provođenja socijalne usluge rane intervencije za djecu s prebivalištem na području Grada Varaždina od rođenja do 7 godine života, a koja će se nastaviti pružati i u 2022. godini.

Rana intervencija je socijalna usluga koja obuhvaća stručnu poticajnu pomoć djeci i stručnu i savjetodavnu pomoć njihovim roditeljima, uključujući i druge članove obitelji te udomitelje za djecu, kod nekog utvrđenog razvojnog rizika ili razvojne teškoće djeteta. Udruga za ranu intervenciju Varaždinske Županije provodit će socijalnu uslugu rane intervencije koju je moguće ostvariti nakon prethodno pribavljenog mišljenja liječnika specijalista neonatologa ili pedijatra, a iznimno liječnika druge odgovarajuće specijalizacije. Grad Varaždin financirat će uslugu temeljem ispostavljenog računa Udruge za ranu intervenciju Varaždinske županije, a svako dijete s područja Grada Varaždina imat će pokriveno maksimalno do 6 usluga na teret Grada Varaždina.

Za sve dodatne informacije pozivaju se zainteresirani korisnici da se obratite u Udrugu za ranu intervenciju Varaždinske Županije, Z. I Vladimira Milkovića 11a, Varaždin, na email ranaintervencijavz@gmail.com ili telefon 098 584 151. Radno vrijeme udruge je od 13 do 18 sati i prema dogovoru.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Razno

  I ove subote Advent u Županijskoj palači mjesto primamljivih okusa i mirisa

  Članice Udruga žena Kelemen, Udruga žena „Maruša“ iz Maruševca, Udruga za očuvanje tradicijske kulturne baštine Kučana i Zbelave „Hajdina“ predstavile su se ove subote u sklopu manifestacije „Advent u atriju Županijske palače“ sa svojim božićnim kolačima, vraćajući nas u neka prošla vremena, kada su se primamljivi mirisi širili iz maminih i bakinih kuhinja. Štandove s kolačima obišli su i župan Varaždinske županije Anđelko Stričak te Goran Mališ, direktor Turističke zajednice […]

  today17/12/2022 19

  0%