play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Grad Varaždin objavio Javni poziv za predlaganje javnih potreba u kulturi

Grad Varaždin objavio je na službenim mrežnim stranicama Javni poziv za predlaganje javnih potreba u kulturi Grada Varaždina za 2024. godinu.

Pozivaju se ustanove u kulturi kojima Grad Varaždin nije osnivač, udruge u kulturi i umjetničke organizacije te samostalni umjetnici i ostale pravne i fizičke osobe koje se bave kulturnim djelatnostima, da dostave prijedloge svojih programa i projekata, radi mogućeg uvrštavanja u Program javnih potreba u kulturi za 2024. godinu. Pod javnim potrebama u kulturi, koje se financiraju sredstvima iz Proračuna Grada Varaždina, podrazumijevaju se kulturni programi i projekti od interesa za Grad Varaždin.

Javni poziv, kao i upute za prijavitelje, sva ostala dokumentacija i obrasci, objavljeni su na mrežnim stranicama Grada Varaždina, na poveznici: https://varazdin.hr/javni-pozivi/javni-poziv-predlaganje-javnih-potreba-10717/ Rok za prijavu je 31. listopada 2023. godine. Odluka o dodjeli financijskih sredstava objavit će se u zakonskom roku, a najkasnije u roku od 90 dana od donošenja Proračuna Grada Varaždina za 2024. godinu.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Župan Stričak primio državne prvakinje, rukometašice ŽRK Koka

  Rukometašice Ženskog rukometnog kluba Koka starosti do 13 godina su prošli vikend u Poreču, na završnici 1. HRL U13, postale prvakinje Hrvatske. Ekipa sastavljena od 20 sjajnih mladih rukometašica je obranila naslov prvakinja Hrvatske pod vodstvom Maje Čop Andesilić, koja je proglašena najboljom trenericom. Na velikom uspjehu čestitao im je župan Anđelko Stričak koji je zajedno s pročelnikom Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport dr. sc. Miroslavom Huđekom za […]

  today14/06/2024 5

  0%