play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Grad Varaždin do sada isplatio gotovo 8.500 božićnica, za dva tjedna ostalima

S današnjim danom (11. prosinca 2023.) u Varaždinu je podijeljeno gotovo 8.500 božićnica, a za dostavu, prema informacijama Hrvatske pošte, ostalo je otprilike 2.800 božićnica koje će biti dostavljene u sljedećih 2 tjedna.

 

Božićnice za najmlađe, u iznosu od 20,00 EUR obuhvaćaju djecu rođenu od 1. siječnja 2006. godine s prebivalištem na području Grada Varaždina, a umirovljenici čija ukupna mirovinska primanja za mjesec rujan 2023. godine (inozemna mirovina i hrvatska mirovina) iznose do 420,00 EUR, korisnici nacionalne mirovine, osobe s invaliditetom koji su korisnici osobne invalidnine Zavoda za socijalni rad – Područnog ureda Varaždin i osobe koje imaju status nezaposlene osobe s invaliditetom u evidenciji Regionalnog ureda HZZ Varaždin, a imaju prebivalište na području Grada Varaždina, ostvaruju pravo na isplatu novčane pomoći „božićnice“ od Grada Varaždina u iznosu od 50,00 EUR.

Pravo na božićnicu ostvarit će i korisnici hrvatske mirovine kojima se isplaćuje i mirovina iz inozemstva, korisnici samo inozemne mirovine, te korisnici i hrvatske  mirovine koji su navršili mirovinski staž u inozemstvu, a nisu ostvarili pravo na mirovinu u inozemstvu, a kojima ukupno mirovinsko primanje ne prelazi iznos od 420,00 EUR za mjesec rujan 2023.godine.

Ti korisnici morat će se sami javiti u Grad Varaždin u vrijeme reklamacije koja će biti nakon podjele svih naloga putem Hrvatske pošte.

 

Reklamacije za „božićnice“ podnosit će se od 22. prosinca 2023. godine do 10. siječnja 2024. godine. Zahtjevi za reklamacije za „božićnice“ moći će se od 22. prosinca 2023. godine podići u pisarnici Grada Varaždina na privremenoj adresi, Franjevački trg 5, 42000 Varaždin ili preuzeti na web stranici Grada: https://varazdin.hr/bozicnice-reklamacije/

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Bumbari Varteksa osvojili treće mjesto na turniru u Švicarskoj

  Mladi nogometaši U-12 iz NK Varteks ponosno su se vratili kući s brončanim medaljama s prvog turnira prijateljstva „Crohelvetic Fussball Cup“ koji je održan u nedjelju, 23. lipnja, na terenima Sportanlage Schweizerbild u gradu Schaffhausenu, prijateljskom gradu Varaždina u Švicarskoj. Uz podršku i pokroviteljstvo Grada Varaždina turnir je održan u organizaciji Generalnog konzulata RH u Zürichu, uz potporu Kulturne udruge HSD Ban St. Gallen i grada Schaffhausena. Ovaj turnir okupio […]

  today24/06/2024 2

  0%