play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Grad raspisao Javni poziv za  besplatni javni prijevoz za umirovljenike

 

 

Grad Varaždin objavio je na svojoj službenoj web stranici javni poziv namijenjen umirovljenicima s prebivalištem u Gradu Varaždinu za besplatni javni prijevoz na području Grada. Nakon odobrenja zahtjeva, Upravni odjel za društvene djelatnosti Grada Varaždina, Odsjek za civilno društvo, mlade i socijalnu skrb, izdat će uputnicu za besplatni javni prijevoz s kojom umirovljenik odlazi u Čistoću d.o.o., na blagajnu, te tamo podiže mjesečnu kartu koju će moći koristiti cijelu 2024. godinu. Jednokratni trošak izrade mjesečne umirovljeničke  karte za 2024. godinu iznosi 3 eura i 32 centa i snosi ga sam korisnik.

 

Svaki zainteresirani umirovljenik za besplatni javni prijevoz dužan je, sukladno javnom pozivu, ispuniti zahtjev i dostaviti ga u Upravni odjel za društvene  djelatnosti, Odsjek za civilno društvo, mlade i socijalnu skrb, Franjevački trg  5.

 

Sve informacije dostupne su na brojeve telefona 402-531, 402-527 i 402-541.

 

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Obrazovanje

  Sportski dan „Maturantike“ u Parku mladih, vrijedne nagrade osvojilo šestero maturanata

  Nesvakidašnje sportsko događanje danas je u Parku mladih u Varaždinu u sklopu „Maturantike“ okupilo puno maturanata na sportskom danu. Pod motom „Sportom protiv ovisnosti“ učenici završnih razreda škola iz Varaždinske županije su već tradicionalno imali priliku pokazati tko je najuporniji i najizdržljiviji. Pod stručnim vodstvom predstavnika Fitness centra „5 Star“ natjecali su se u dvije discipline, dizanju utega te ergometru, gdje je trebalo potrošiti 15 kalorija u što kraćem vremenu. […]

  today23/05/2024 47

  0%